JORNADA DE PORTES OBERTES AL POBLE-SEC

Aquest dissabte 2 d’octubre a partir de les 10 hores i fins les 14 hores tindrà lloc la Jornada de portes obertes al Poble-sec. Durant aquesta jornada, les entitats integrants de la taula de convivència de Poble-sec obriran les portes de les seves respectives seus socials amb l’objectiu de donar a conèixer la seva activitat entre els veïns del barri i els visitants que s’apropin al Poble-sec.

Les entitats que participaran d’aquesta Jornada de portes obertes són la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, la Comissió de Convivència del Pla Comunitari del Poble-sec, Poble-sec per a tothom, l’Associació Cultural Hondures, l’Associació Cultural Faizan e Madina, ATIMCA, Bona Voluntat en Acció, l’Esglèsia Evangelista del Paral·lel, La Casa de Tots, La Formiga i la Unió d’Associacions de Veïns de Poble-sec.

La nostra seu del Casal Elkano estarà oberta durant tot el matí i podrà ser visitada en la seva totalitat, hi haurà personal que acollirà a tots els visitants amb explicacions de la nostra missió i dels nostres objectius.

Poble-sec per a tothom i el Pla Comunitari del Poble-sec, que tenen la seva seu al Casal Concòrdia, trauran al carrer els seus projectes adreçats a infants, gent gran i altres col·lectius per tal de donar-los a conèixer al veïnat. També han organitzat activitats infantils al mateix carrer Concòrdia -al número 33, tot just davant del Casal- entre les 12 i les 14 hores del dissabte, així com un pica-pica i una tertúlia oberta per intercanviar històries del barri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *