LA CONSULTA DE LA DIAGONAL COSTA EL CÀRREC AL TINENT D’ALCALDE

Carles Martí: “No tindria sentit fer pagar algú altre”
publicat el 16/05/2010 a les 18:00 h. Redacció bcn.cat
El primer tinent d’alcalde, Carles Martí, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació després que l’alcalde Jordi Hereu anunciés que havia demanat a Martí que deixés el seu càrrec. Martí ha assumit la responsabilitat d’haver convocat la consulta i ha assegurat que “no tindria sentit fer pagar algú altre”.

“Quan els ciutadans parlen els polítics hem de ser clars. Per tant, els responsables polítics hem d’assumir el veredicte de la ciutadania”. Aquestes han estat les primeres paraules del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Carles Martí, en la seva compareixença davant dels mitjans de comunicació després que l’alcalde anunciés que li havia demanat que deixés el seu càrrec.

En aquest sentit, Martí ha manifestat que “calia demostrar de manera clara que ha estat un error. El govern ha entès el missatge” que, segons el primer tinent d’alcalde, és que “no només no tocava la reforma sinó que tampoc tocava fer la pregunta. Ni fer-la, ni plantejar-la, ni proposar-la”.

“Ens hem equivocat en plantejar la consulta, en explicar-la i en fer-la una prioritat”, ha dit Martí qui, també, ha reconegut que esperava que els ciutadans recolzessin les propostes A i B.

Martí ha assumit la responsabilitat d’haver convocat la consulta. “Vaig ser jo qui va plantejar-la com una bona opció, un tema polític rellevant i una bona proposta per fer sentir que hi havia respostes a la crisi no estrictament econòmiques, per tant n’assumeixo les conseqüències. No tindria sentit fer pagar algú altre, perquè la consulta ha estat un error però no és l’eix de la política municipal”, ha assenyalat.

El primer tinent d’alcalde ha afegit que hi ha hagut un “rebuig al moment, a la oportunitat i a la forma”.

Respecte a la seva trajectòria a l’Ajuntament de Barcelona, Martí ha reconegut que “ha estat un immens orgull. En moltes coses he encertat i en altres, com aquesta, m’he equivocat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *