SI ETS CLIENT DE CAIXA TARRAGONA NECESSITEM LA TEVA AJUDA

Només fins el dia 15 d’Abril, la Gent Gran del Poble-sec espera el vostre vot si sou de Caixa Tarragona! Us necessiten!

Bon dia,

Com molts de vosaltres sabeu, el projecte Acompanyament a la Gent Gran del Barri va iniciar l’any passat, sota el nom de Busquem Bastons, una campanya de captació econòmica per tal de poder seguir endavant amb la tasca social que des de 2006 s’està duent a terme al Poble-sec amb persones grans amb problemes de mobilitat que es troben en situació de solitud i aïllament.

Per a donar continuïtat a aquesta campanya, s’estan presentant diverses sol·licituds a convocatòries de subvencions i premis. Entre elles, al programa Tu Ajudes 2010 de Caixa Tarragona que podeu consultar a la web http://www.tuajudes.com/votar/ca/2010 si marqueu els filtres Barcelonès i Gent Gran.

Es tracta d’un sistema de votació amb el qual els clients de Caixa Tarragona poden escollir a quins projectes socials volen que el seu banc recolzi econòmicament.

Si sou clients de Caixa Tarragona, agrairíem que tinguéssiu en compte la candidatura de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec amb nom de projecte Acompanyament a la Gent Gran del Barri i codi de votació 1409 i/o que feu arribar aquesta informació a clients de Caixa Tarragona que conegueu. Teniu temps fins el 15 d’abril! A més, si us personeu a la vostra oficina us faran entrega d’una samarreta.

Acompanyament a la Gent Gran

COORDINADORA D’ENTITATS DEL POBLE-SEC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *