EL POBLE-SEC CONSTITUEIX LA TAULA DE CONVIVÈNCIA

La Taula de la Convivència que s’ha constituït aquest dilluns al barri del Poble-Sec neix amb l’objectiu de reforçar la participació entre les entitats que ja existeixen i consensuar estratègies. Aquesta iniciativa se suma a les altres actuacions a favor de la seguretat i la convivència que ja porta a terme el barri.

El barri del Poble-Sec ha constituït aquest dilluns una Taula de Convivència amb l’objectiu d’impulsar la participació de les entitats que treballen per l’educació, la convivència i el civisme i planificar estratègies conjuntes.

Aquestes taules, que se celebraran previsiblement entre cada sis setmanes i dos mesos, seran un espai per difondre el treball que l’administració i el teixit associatiu desenvolupen així com intercanviar bones pràctiques i anticipar possibles situacions de conflicte.

Tal i com ha explicat la regidora del Districte de Sants-Montjuïc, Imma Moraleda, la finalitat de la taula és “integrar tothom que estigui fent programes de convivència i activitats per propiciar el bon clima per tal de conèixer-nos mútuament”.

Amb aquestes pautes, la taula que presidirà la regidora no portarà a terme actuacions concretes però sí que s’encarregarà de sumar les iniciatives de les diverses entitats.

Altres mesures per fomentar la convivència

El Poble-Sec té actualment una població de més de 40.000 persones de les quals, gairebé el 30%, són nouvinguts i compta també amb un ús molt intensiu de l’espai públic.

No obstant, la creació d’aquesta Taula de Convivència no és l’únic projecte que s’està duent a terme des del districte. El Poble-Sec porta a terme també mesures urbanístiques i a favor de la seguretat, l’educació i la convivència.

55 responses to “EL POBLE-SEC CONSTITUEIX LA TAULA DE CONVIVÈNCIA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *