PER CONEIXER LES OBRES A LA CIUTAT

L’Ajuntament potencia l’accés dels ciutadans a la informació sobre les obres a través d’un nou espai web i dels operadors del 010, que també podran atendre els dubtes dels barcelonins i les barcelonines.

L’Ajuntament ha posat en marxa un nou servei d’informació adreçat als ciutadans per facilitar-los totes les dades actualitzades sobre el dia a dia de les obres a la ciutat.

Els canals per a conèixer aquestes informacions són el sistema d’atenció telefònica municipal 010 i un nou espai web d’obres, que ja es pot consultar.

El nou web ofereix informació actualitzada setmanalment de totes les obres que s’estiguin fent a Barcelona, i inclou una bústia per atendre les consultes, les queixes i els suggeriments de la ciutadania. A la vegada, el 010 resoldrà els dubtes en relació amb les obres de la via pública en el seu horari de servei, de dilluns a diumenge de 8.00 a 24.00 hores.

Així, s’han introduït a la base de dades totes les obres que afecten la via pública i que tenen una durada superior a una setmana. A partir del primer trimestre del 2010 també s’hi incorporaran la resta d’actuacions municipals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *