FINS EL 28 DE FEBRER, ‘CARPE DIEM-EL MOLINO (1973-1983)’

El fotògraf Josep Tobella (Barcelona, 1954) recupera l’ànima de l’emblemàtic music hall del Paral·lel barceloní amb ‘Carpe diem, 10 anys a El Molino, 1973-1983’, una exposició fotogràfica que es podrà visitar a Setba Zona d’Art des del 11 de gener fins el 28 de febrer de 2011.

Algunes d’aquestes 50 imatges que es presenten són inèdites i moltes d’elles es troben dipositades al fons permanent del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). Formen part d’una extensa col·lecció en què es mostra el teatre des d’angles molt diversos: les actuacions, el local, els treballadors, els artistes entre bambolines i als camerinos, el públic… sempre des d’un punt de vista molt personal que atorga a les instantànies un caràcter d’autor molt marcat.

Gairebé totes les fotografies van fer-se amb llum d’ambient, càmera analògica de 35mm i van ser positivades manualment per l’autor en paper baritat, i tractades amb netejador d’hipo i virades al seleni.

Teniu fins el 28 de febrer per visitar aquesta retrospectiva del recuperat music hall barceloní. Setba es troba a la Plaça Reial 10, 1er, 2ª.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *