794,43 EUROS AL PROGRAMA D’AJUT A LA GENT GRAN DEL POBLE-SEC

Hola a tots,
Com molts de vosaltres sabeu, el projecte Acompanyament a la Gent Gran del Barri ha iniciat aquest 2009, sota el nom de Busquem Bastons, una campanya de captació econòmica per tal de poder seguir endavant amb la tasca social que des de 2006 s?està duent a terme al Poble-sec amb persones grans amb problemes de mobilitat que es troben en situació de solitud i aïllament.
Per a complementar aquesta campanya, s?estan presentant diverses sol·licituds a convocatòries de subvencions i premis. Entre elles, al programa Tu Ajudes 2009 de Caixa Tarragona pel que us vam demanar ajuda i que tinguéssiu en compte la candidatura de la Coordinadora d?Entitats del Poble-sec.

Donç aquesta iniciativa ha donat fruits i gràcies a la vostra col·laboració, hem aconseguit estar entre el grup de projectes seleccionats per aquesta convocatòria. Així, aquest ajut social anirà a parar íntegrament al projecte “Acompanyament a la gent gran”.
És per això que no ens cansarem de agrair la vostra col·laboració i que us voliem fer partíceps d’aquest guany que és de tots

Moltes gràcies a tots/es!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *