XIX MOSTRA D’ENTITATS DEL POBLE-SEC

19a Mostra d’Entitats del Poble-sec

Como cada any les entitats i associacions que treballen al barri del Poble-sec esperen amb molta il·lusió la arribada del mes de maig perquè durant tot un cap de setmana es realitza la Mostra d’Entitats. El dies 23 i 24 de maig, és celebrarà la 19ª Mostra d’Entitats del Poble-sec., al carrer Blai- Plaça de Ocellets i plaça del Setge de 1714 de Barcelona.

La Mostra és un espai on cadascuna de les entitats i associacions del barri surt al carrer per donar a conèixer els seus projectes i activitats per afavorir el desenvolupament dels veïns del Poble-sec. Són 65 associacions de tota mena: cultural, veïnal, organitzacions esportives, ecologistes i educatives, entre altres. Aquesta diversitat demostra la riquesa del món associatiu del Poble-sec.

Enguany la Mostra te dos elements singular: la participació del grup internacional Danses Renaixença, que inclou dins de la Mostra el festival de claqué, amb la participació de 30 grups. La segona novetat es la assistència de 10 associacions que per primera vegada prenen part i faran us d’aquesta plataforma per donar-se a conèixer.

Els dos dies els visitant podran gaudir en família d’espectacles, exposicions, tallers i del tant esperat cuinat pel veïnat, on degustaren plats exquisit propis de Catalunya com de arreu del món, organitzat per Poble-sec per tothom.

Com cada anys es premiarà al guanyador del Cartell de la Festa major 2009, és donaran a conèixer les propostes del Pla Comunitari i es celebrarà el 10è aniversari dels Castellers del Poble-sec.

Dins de les activitats que es desenvoluparan, els assistents tindran la possibilitat de ser solidaris mitjançant la seva contribució altruista al Banc de Sang i Teixits. També, es podran portar aliments a la ONG del barri Bona Voluntat en Acció, aquesta s’encarrega de cobrir les necessitat alimentàries de la gent sense recursos econòmics del barri, com també la inserció socio-laboral del veïns i veïnes del Poble-sec.

Per finalitzar, no podem oblidar fer menció que La Mostra d’Entitats del Poble-sec és una celebració de referència a Barcelona, per ser la mostra d’entitats més antiga i una de les poques organitzada per les pròpies organitzacions del barri, a través de la
Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. Qui aquest any arriba al 20 aniversari de treball en benefici dels habitants del Poble-sec i les seves entitats i associacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *