L’U.E POBLE-SEC VA GUANYAR CONTRA L’AMPOSTA PER 2 A O

Resum esportiu dels equips de Sants-Montjuïc

A Primera Catalana l’U.E. Poble Sec va guanyar contra el tercer classificat, l’Amposta, per 2 a 0. L’equip local va saber aprofitar les seves ocasions i va marcar dos gols d’estratègia.
A Regional Preferent, la Gimnàstica Iberiana va guanyar per 4 a 3 al Josep Maria Genè en un partit molt obert i on tots dos van tenir moltes ocasions. Cap dels equips va ser clar mereixedor de la victoria, però la Iberiana va poder marcar la diferència.
A Primera Regional el Mercat Nou Magòria va guanyar per 2 a 1 contra l’Unificación Bellvitge. El partit va tenir un ritme lent i en especial a la primera part va ser força ensopit. La UD La Marina va perdre per 2 a 3 contra l’Arenys de Mar en un partit en que va mostrar bon joc però no va aconseguir doblegar el rival.
A Segona Regional, l’Atlètic Poble Sec va perdre contra el líder, el Buen Pastor, per 3 a 1, un rival directe en la lluita per l’ascens. La UD La Marina B va guanyar per 2 a 1 contra l’Arrabal i aconsegueix així allunyar-se de la zona complicada de la classificació. L’Ibèria, que no es juga res, va guanyar contra el Carmelo per 2 a 3 en un partit on va acabar jugant amb 8 jugadors. Finalment, en aquesta categoria, el Dinàmic Batlló va perdre per 0 a 2 contra el Cèltic i prepara ja l’equip en vistes a la temporada vinent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *