LES CUINES DEL MÓN 2019

Programa Formatiu de CUINES DEL MÓN Poble-sec

Auxiliar d’Hoteleria: Cuina i Serveis de restauració
Curs Subvencionat

Inici: 18 de març. Finalització: 12 de juliol 2019.
Horari: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 hores.

151 hores en formació Auxiliar de cuina.
40 hores d’experimentació en restauració.
32 hores en competències sociolaborals i seguiment.

OBJECTIUS: Millorar la ocupabilitat i qualificació professional de persones mitjançant una acció formativa en l’especialitat d´Auxiliar de Cuina i serveis de sala. Afavorir el desenvolupament personal i social dels i les alumnes, així com la seva orientació professional.

Objectius específics de caràcter laboral: – Introduir a l’alumne de forma pràctica en l’aprenentatge d’un ofici. – Aprendre a pre-elaborar aliments, – Preparar i presentar elaboracions culinàries senzilles i assistir en la preparació d’elaboracions més complexes, – Potenciar l’adquisició d’hàbits laborals: responsabilitats, seguretat i higiene en el treball i prevenció de riscos laborals, – Oferir la formació en manipulació d’aliments i el certificat corresponent a les persones que superin la prova.

Perfil d’entrada: Persones que tinguin una motivació real pel sector de la restauració i vulguin desenvolupar la seva activitat professional en el sector.

Persones tant situació regular com irregular, de 18 anys en endavant. Dirigit a persones empadronades o residents al Districte Sants-Montjuïc, prioritàriament al barri del Poble-sec.

Entrevistes i seleccions fins el 8 de març.

Demanar cita prèvia: Coordinadora d’Entitats de Poble-sec. C/ Concòrdia, 33. Barcelona. 93 324 85 38.
mail: cuinadelmon@gmail.com, Preguntar per Ana Muñoz Carrasco.
Sessió informativa: dimecres, 27 de febrer a les 10.30 hores a Seu Districte Sants-Montjuïc (C/ Creu Coberta, nº 104-106. Barcelona)
Prova d’accés obligatòria: dilluns, 11 de març a les 10.30 hores a Impulsem (C/Tàpies,6.Barcelona)

Comments are closed.