DOS PROJECTES DEL PLA D’ACOLLIDA POBLE-SEC PER A TOTHOM, PREMIATS

PREMI PEL PROJECTE ÀREA JOVE DEL PLA D’ACOLLIDA POBLE-SEC PER A TOTHOM DE LA COORDINADORA D’ENTITATS DE POBLE-SEC

El Consell Nacional de Joventut de Catalunya ha comunicat que aquest any un dels seus premis d’associacionisme juvenil és per a la Coordinadora d’Entitats de Poble-sec.

En aquesta 16a edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil Català, el CNJC atorgarà el premi a la Iniciativa transformadora al Pla d’Acollida Poble-sec per a Tothom, concretament als seus projectes de l’Àrea Jove (SEC.tor Jove i L’AULA A+A+), impulsats per la Coordinadora d’Entitats de Poble-sec.

Dintre del Pla d’Acollida hi ha dos projectes destinats a joves:

Al SEC.tor Jove des de l’any 2014 es treballa de manera transversal i multidisciplinar amb els i les joves participants arran de temàtiques tals com: l’Orientació laboral, formativa, participació social i en xarxes ciutadanes, apoderament laboral i jurídic, educació en el lleure i el vincle amb els recursos i les dinàmiques del i per el barri.

L’AULA A+A+ neix l’any 2015 amb la voluntat de donar cabuda i resposta a les necessitats d’un col·lectiu molt concret: el dels Menors immigrants no acompanyats. Es dissenyà un espai per a ells que contempla l’aprenentatge del castellà, el coneixement de l’entorn i l’enfortiment de la xarxa socials dels menors vinculats.

Comments are closed.