EL POBLE-SEC PRESENTA EL CARTELL DE LA SEVA FESTA MAJOR QUE COMENÇARA EL 13 DE JULIOL

Tot i que encara queda un mes per l’inici de la Festa Major del Poble-sec, dijous passat ja es va presentar el cartell d’aquesta fita tan especial que omplirà d’activitats el barri del 13 al 22 de juliol. L’autor de l’obra guanyadora del 21è concurs de cartells, al que s’han presentat 37 persones, és el tortosí i veí del barri, Agustí Sousa. “El Poble-sec és el meu barri d’acollida. Bàsicament, el que he dibuixat són les escenes quotidianes del barri i tot allò que forma part del dia a dia dels que fem barri i vivim aquí, i on destaca la il·lusió”, deia Sousa, que és dissenyador gràfic i treballa en diversos projectes de l’àmbit de la il·lustració i les arts plàstiques. De fet, ha estat l’encarregat d’il·lustrar els bitllets de la Grossa de Sant Jordi.

L’acte de presentació de la festa major poblesequina va tenir lloc al centre cívic El Sortidor, davant d’una àmplia representació del moviment associatiu del barri. El president de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, Antoni Reig, va destacar que el cartell “és un reflex de la vitalitat del nostre barri i del seu teixit associatiu que va creixent i agafant un gruix cada vegada més gran”. Reig també va subratllar l’esperit de “superació i vitalitat” que té el Poble-sec.

La regidora del Districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez, també va destacar “el creixement i la bona salut de les festes majors, on la Guàrdia Urbana posa molts esforços perquè tot funcioni correctament”. També va agrair “l’esforç i la il·lusió” dels organitzadors que estan preparant, aquests dies, els últims retocs de la festa major d’enguany.

Comments are closed.