ARRIBA LA MAGIC LINE BARCELONA 2018 – SANT JOAN DE DÉU

Us fem arribar informació sobre la Magic Line 2018, la caminada solidària que organitzem cada any des de Sant Joan de Déu a Barcelona i a Mallorca. Us agrairíem molt si la poguéssiu compartir amb les entitats membres de la coordinadora. Com ja sabeu, part del recorregut passa per PL. Espanya i Montjuïc, així que els veïns del barri també poden estar interessats en participar-hi.

MAGIC LINE 2018 – EL CAMÍ ÉS LA SOLIDARITAT

Ha arribat el moment: comença la Magic Line
Com ja sabeu d’altres anys, s’acosta el moment de treure el xandall i les bambes i carregar-se d’energia i solidaritat per participar en l’esdeveniment solidari més gran de l’any que es celebra a la nostra ciutat: la Magic Line de Barcelona, que tindrà lloc el proper diumenge 25 de febrer.

Pels nouvinguts i els despistats, consisteix en una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu a Barcelona i Palma de Mallorca. Per tant, la Magic Line és molt més que una caminada, és un compromís amb els qui més ho necessiten.

COM PUC PARTICIPAR-HI?
Accediu al web oficial del esdeveniment seguint aquest enllaçhttp://magiclinesjd.org/es i seguiu les instruccions.

Compartiu l’esdeveniment a les vostres xarxes socials
Si sou usuaris de xarxes socials i voleu col·laborar fent difusió, ho podeu fer mitjançant el hashtag #MagicLine. Quanta més difusió en fem, més persones implicarem!

PREGUNTES FREQÜENTS
Fes clic a l’enllaçhttp://www.magiclinesjd.org/ca/faq per accedir a l’apartat de preguntes de la web.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=GQtK3UOuCag

Us animem i convidem a tots a participar!

Comments are closed.