EL POBLE-SEC INICIA UN CICLE D’ACTIVITATS INFANTILS I FAMILIARS PER DINAMITZAR LES PLACES DEL BARRI

El Poble-sec ha iniciat aquest dijous a la tarda a la plaça Navas un cicle d’activitats lúdiques pels nens i nenes que anirà recorrent les places del barri. El Racó de Jocs vol ser un espai on les famílies poblesequines gaudeixin de tot tipus de jocs de taula i d’habilitat, propostes creatives i de moltes activitats més.

Amb aquesta iniciativa, els organitzadors pretenen “promoure el joc i la creativitat en l’espai públic, de manera que les famílies es vinculin”, deia la Irene Demestres, especialista en la comunicació a través del joc, que juntament amb el Districte de Sants-Montjuïc han impulsat aquest projecte local. Així, segons Demestres creu que amb aquesta aposta “s’ocupen les places d’una manera saludable, donant-li uns altres usos”.

Durant tota la tarda, la plaça va omplir-se de jocs de taula, d’habilitat i, fins i tot, els nadons van tenir el seu espai: “Crec que els jocs tradicionals, els típics de carrer, com la xarranca, les bitlles catalanes, i els jocs d’habilitat com la baldufa, són els que més èxit tenen”. Desenes de veïns, grans i petits, no van trigar a apropar-se a participar-hi “Penso que són activitats molt bones, amb molta creativitat, que serveixen perquè es puguin conèixer més entre ells”, deia en Yanofit, veí del Poble-sec. I els més petits, com la Míriam explicava que el que més li havia agradat era pintar el terra amb guixos: “He escrit H2O i sirenes en el mar, perquè és el nom d’una sèrie que m’encanta”.

La plaça de les Navas tornarà amb jocs, el pròxim 23 de novembre i 7 de desembre. La plaça de Pere Franquesa, també acollirà aquesta activitat el 16 i 30 de novembre, i 21 de desembre. I els que ho prefereixin podran jugar a la plaça d’Ovidi Montllor el 6, 14 i 20 de desembre entre dos quarts de sis de la tarda i dos quarts de nou del vespre.

Comments are closed.