ELS CASTELLERS DEL POBLE-SEC A LES FESTES DE LA MERCÈ

Veïnes i companyes de les entitats del barri,

Castellers del Poble-sec ens adrecem a vosaltres per tal d’informar-vos d’una de les cites més importants del nostre calendari casteller així com per demanar-vos la vostra ajuda i col·laboració.

Com bé sabeu s’apropen les festes de la Mercè, les festes de la Ciutat. En el marc d’aquestes festes es programa una de les cites castelleres que –juntament amb la Diada de Santa Eulàlia- estan encerclades en roig per les colles de la nostra ciutat. Les “Bandarres” (per les que no ho sapigueu és el sobrenom carinyós amb el qual les demés colles es refereixen a nosaltres), juntament amb les companyes de les altres colles de Barcelona (Castellers de la Vila de Gràcia, Castellers de Sants, Castellers de la Sagrada Família, Castellers de Barcelona i Colla Castellera Jove de Barcelona) ens trobarem el diumenge dia 24 de setembre a la Plaça Sant Jaume per gaudir de la jornada castellera més important de la ciutat. Una jornada especial per la qual totes les colles es preparen amb il·lusió i esforç per poder portar les seves construccions més ambicioses; en resum, una diada de màxims. I és per això que us fem aquesta crida:

Compartim diversos espais al barri, des de tallers a les escoles, organització de la Festa Major, espais deliberatius, espais de debat, espais de lluita…cadascuna de nosaltres, com a entitats, ens hem trobat pel barri en mil-i-una ocasions. Amb la voluntat d’apropar els castells a les demés entitats del barri, per fer que ens coneguem entre totes i que, a partir d’aquesta coneixença, poguem establir relacions més estretes i fructíferes pel barri, així com per tal de poder-nos ajudar a realitzar la diada que desitgem…ENTITATS i COL·LECTIUS del BARRI: US CONVOQUEM!!

Us convoquem a que gaudiu amb nosaltres de la Diada Castellera de la Mercè 2017. Dimarts 19 i divendres 22 de setembre a les 20h al C/Blesa núm. 7 ens prepararem i assajarem per assolir es nostres fites de cara al diumenge 24, un dia carregat d’activitats:

12h Pilar a la basílica de la Mercè
12h-12:30h Cercavila graller pels carrers del centre fins arribar a la Plaça Sant Jaume
12:30h Diada Castellera a Plaça Sant Jaume

Però…no tot són castells no? Hem dit que ens volem conèixer millor, xerrar, gaudir, comentar com està el barri i fer xerinola. Per aquest motiu hem preparat una paella popular davant del nostre local en la qual totes les participants a la diada podran gaudir de la millor cuina castellera al mòdic preu de 5€.

Si això de la paella encara no t’ha convençut segur que t’acabarà de convèncer la xerinola per a tots els públics que tenim programada després de dinar a càrrec de PD Skalibur i que s’allargarà fins les 20h de la tarda. I, recordem, a totes les activitats de les Bandarres no es toleraran les agressions masclistes, som un espai de gaudi i xerinola per tothom!!

Veïna i companya d’entitat del barri… no t’ho pensis! Vine a conèixer les Bandarres i a gaudir amb nosaltres de la Diada de la Mercè!

Salut, castells i BARRI!!!

Atentament,

Castellers del Poble-sec

Comments are closed.