EL POBLE-SEC RECAPTA 4.000 EUROS AMB UN CONCERT BENÈFIC PER LA INCLUSIÓ SOCIAL

La Coordinadora d’Entitats del Poble-sec i el Grup Sant Pere Claver van organitzar el passat diumenge al matí un concert benèfic per un “Poble-sec inclusiu” en el que es van recaptar prop de 4.000 euros, que es destinaran a projectes socials pels col·lectius més vulnerables del barri. La Sala Barts del Paral·lel va ser l’escenari de l’acte, que va comptar amb l’actuació del Grup Vocal del Poble-sec, The SoundDreamers, i l’espectacle ‘Acròstic’ de l’Esbart Ciutat Comtal.

Antoni Reig, president de la Coordinadora, va voler agrair la presència dels prop de 400 espectadors, que van voler ser partícips del repte solidari. “Avui fem el concert benèfic amb la idea de fer un Poble-sec inclusiu, és a dir, per tots, sense exclusions socials, polítiques, econòmiques, culturals… Aquesta és la idea que ens guia com a organitzadors d’aquest acte”, afirmà Reig.

Per la seva part, David Llongueres, coordinador assistencial de Sant Pere Claver, va donar el tret de sortida al concert fent referència a la col·laboració entre les dues parts organitzadores per tal de dur a terme el concert. “És precisament aquesta vocació voluntària d’estar a prop del nostre barri, del Poble-sec, el que ha promogut aquesta estreta relació amb la Coordinadora d’Entitats”, explicà Llongueres.

Els The SoundDreamers van oferir als assistents una selecció de cançons del seu darrer espectacle ‘Sobre el Mar’. Un repertori variat, però amb un punt en comú, la temàtica marina.

L’Esbart Ciutat Comtal va cloure el concert amb l’espectacle ‘Acròstic’, una composició poètica on la dansa popular és protagonista. L’esbart dansaire, que darrerament ha rebut el Premi Internacional de Dansa de Barcelona i el Premi Sants-Montjuïc a la innovació 2016 per l’espectacle ACRÒSTIC, va reivindicar així la dansa tradicional catalana.

Els diners recaptats aniran destinats als programes socials que desenvolupa la Coordinadora al barri del Poble-sec. Projectes que donen suport als infants en risc d’exclusió social, a la gent gran més necessitada i a les persones nouvingudes, que han hagut de migrar dels seus països.

Comments are closed.