XARXES DIGITALS I AUDIOVISUALS AL POBLE-SEC

XARXES DIGITALS I AUDIOVISUALS AL POBLE-SEC

Títol de la formació: Ocupabilitat a través de la comunicació digital.
Objectiu: Dotar als/les participants/es de coneixements i experiència en l’àmbit de la comunicació digital i audiovisual que els aportin noves oportunitats de desenvolupament personal i laboral.

Destinataris:
– 10 joves entre 16 i 25 anys
– Orígens diversos
– Situació administrativa regular i irregular
– Situació de no escolarització i/ en procés de recerca de feina o formació
– Poca xarxa relacional
– Residents preferentment en el barri de Poble-sec i/o districte Sants-Montjuïc

Proposta de continguts: Es treballaran diferents competències digitals (Comunicació, resolució de problemes, seguretat, creació de contingut i alfabetització informacional). Es treballaran de forma transversal competències de desenvolupament personal que puguin resultar adients pels participants i el seu desenvolupament personal i laboral: treball en equip, comunicació, escolta activa,…

Continguts de la formació: – Introducció a la comunicació digital: característiques , – Tipologia de continguts: text, imatge, àudio i vídeo, – Planificació de la comunicació, – Eines per dur-la a terme: blogs, xarxes socials i els seus usos professionals, interrelació i difusió. – Periodisme ciutadà, – Creació de presència a la xarxa, – Blogs: Administració, estructura, aparença… com a base i centre de la comunicació, – Xarxes socials i elaboració de continguts. – Creació de continguts: les notícies (format), la seva difusió, – Materials gràfics (composició, eines en línia…), – Fotografia, – Cartelleria i – Material audiovisual.

Dedicació: del 17 d’octubre del 2017 al 31 de gener del 2018.
– 75 hores de formació (25 sessions de 3 hores, 2 setmanals dimarts i dijous de matins, al Centre Cívic Albareda, Carrer Albareda, número 22-24. Barcelona )
– 50 hores aproximadament de serveis a les entitats socials del barri de Poble-sec, dilluns i dimecres tarda, a concretar segons disponibilitat entitats.

Procés Inscripció: Enviar candidats/des per entrevista personal amb Ana Muñoz Carrasco fins el 10 d’octubre del 2017.

Mail: suportinformaticps@gmail.com, telèfon: 933248538. Adreça: Carrer Concòrdia, número 33. Barcelona.


El procés de selecció dels i les alumnes serà del 4 de setembre al 10 d’octubre del 2017.

Cal fer entrevista prèvia amb tècnica Ana Muñoz Carrasco per passar la selecció.

Es donarà prioritat a joves empadronats al Poble-Sec, o Districte de Sants-Montjüic (no és necessari que tinguin NIE o DNI)

Per qualsevol consulta, podeu contactar via email a suportinformaticpoblesec@gmail.com o al telèfon 93 324 85 38 (horari: tots els matins de 10 a 14 hores).

Comments are closed.