COM INCORPOREM LA PERSPECTIVA FEMINISTA A LA NOSTRA FESTA MAJOR?

Després d’un llarg silenci, tornem a fer-nos sentir pels carrers del barri! Aquest any comencem la campanya per una festa major lliure de masclisme el proper 24 de maig amb una presentació-debat sobre com podem incorporar la perspectiva feminista a la nostra festa major. Volem que el feminisme ja no sigui una part de la festa, sinó que sigui part de forma transversal.

Per això, us convidem a totes les entitats del barri per reflexionar plegades com fer-ho. Nosaltres presentarem algunes propostes que hem anat construint a través d’aquest procés comunitari que va començar ara ja fa 3 anys, però la idea és que entre totes poguem pensar en els reptes i en les idees per fer això real.

Així doncs, us emplacem a totes a venir el proper 24 de maig a les 19h al Centre Cívic El Sortidor per donar el tret de sortida a la campanya i per començar el procés aquest amb les entitats que esteu i volgueu estar-hi implicades.

Com incorporem la perspectiva feminista a la nostra festa major?
Presentació i debat.
24 de maig a les 19h al Centre Cívic El Sortidor
Pl. del Sortidor, 12. Barcelona

Arrel del procés comunitari per aplicar un protocol contra les agressions masclistes a la festa major del barri, Poble Sec Feminista presentem unes propostes per tal d’integrar la perspectiva feminista a l’organització de la festa. Parlarem dels espais, de la programació, del material de difusió i de l’autoorganització. Vine! Volem saber la teva opinió!

Si necessites espai per a criatures, fes-nos un correu! Si ets home cis i vols col·laborar fent-te responsable d’aquest espai envian’s un correu!

Comments are closed.