ACTIVITATS FORMATIVES D’ACOMPANYAMENT A INICIATIVES SOCIEMPRESARIALS DE LES ALTRES ECONOMIES

Barcelona Activa estrena activitats formatives d’acompanyament a iniciatives socioempresarials de les Altres Economies!

Des del Comissionat d’Economia Cooperativa Social Solidària i Consum i des de Barcelona Activa volem enfortir i acompanyar els projectes socioeconòmics amb voluntat transformadora de l’àmbit de les #AltresEconomies i és per això que hem ampliat l’oferta formativa de Barcelona Activa!

Si formeu part d’una iniciativa ja constituïda i amb activitat econòmica i us trobeu en un moment en el que necessiteu eines per definir el vostre pla estratègic, diversificar el finançament, millorar les relacions del vostre equip, ser més eficaços en la gestió econòmica o difondre els vostres serveis i comunicar les vostres propostes ….aquestes activitats us interessen!

A partir del 17 d’octubre i fins a final d’any s’impartiran, de manera gratuïta, i en el marc de les activitats formatives d’empresa, de Barcelona Activa els tallers d’enfortiment d’iniciatives socioempresarials de les #Altres Economies.

Aquests, inclouen mòduls formatius de 25 hores cadascun (independents entre ells) sobre les següents temàtiques: Pla estratègic, Finançament, Eines per la Gestió d’equips i RRHH , gestió econòmica de les Altres Economies, pla de comunicació i màrqueting social.

Per conèixer més en detall les activitats, dates i inscripcions (individuals), clica aquí: http://empresa.barcelonactiva.cat/empresa/cat/formacio/index.jsp

Comments are closed.