COMENÇA LA REMODELACIÓ DEL CARRER DE L’OLIVERA

El Districte de Sants-Montjuïc iniciarà en breu les obres de reurbanització del carrer de l’Olivera en el tram entre els carrers de Lleida i Concòrdia, al barri del Poble-sec. La seva remodelació permetrà pacificar-hi el trànsit, donar prioritat als vianants, augmentar-ne l’accessibilitat i el confort dels veïns i millorar la qualitat de l’espai públic.

La intervenció, que començarà a finals d’aquest mes de juliol, està previst que acabi el mes de maig vinent, i està dotada amb un pressupost de prop d’un milió i mig d’euros. Comprèn una superfície total de 5.661 m2 que inclou les dues zones del tram comprès entre els carrers de Lleida i de la Concòrdia del carrer de l’Olivera que queden a banda i banda de la plaça de Santa Madrona.

El projecte preveu una secció amb voreres asimètriques d’1,8 metres d’amplada al sud i de 2,8 metres al nord, amb una calçada de 5,4 metres que tindrà un sol carril de circulació i una franja d’estacionament en línia. A més, es renovarà el paviment del carrer i s’adaptarà i es reforçarà la xarxa de drenatge i clavegueram. També s’hi implantarà enllumenat urbà amb leds i es plantarà arbrat nou a la vorera del nord. Així mateix, s’hi instal·larà mobiliari urbà nou i s’aprofitarà l’avinentesa per soterrar les línies de serveis aèries.

Comments are closed.