FONT MÀGICA DE MONTJUÏC – HORARI DE FUNCIONAMENT

La Font Màgica i les fonts de l’Eix de Maria Cristina.

PRIMAVERA – ESTIU
De l’abril a l’octubre

Abril – Maig – Octubre
Dies de funcionament: Divendres i Dissabte
Horari de funcionament: De 21 a 22.30 hores
Horari d’inici de coreografies: 21.00, 21.30 i 22.00 hores

Juny – Juliol – Agost – Setembre
Dies de funcionament: Dijous, Divendres, Dissabte i Diumenge
Horari de funcionament: De 21.30 a 23.00 hores
Horari d’inici de coreografies: 21.30, 22.00 i 22.30 hores

TARDOR – HIVERN
Del novembre al març
Dies de funcionament: Divendres i Dissabte
Horari de funcionament: De 19 a 20.30 hores
Horari d’inici de coreografies: 19.00, 19.30 i 20.00 hores

Amb aquests horaris, la Font Màgica s’adapta a l’optimització horària de les fonts ornamentals de Barcelona, fent coincidir l’inici dels espectacles amb les postes de sol durant els mesos d’estiu i ajustar els dies i la durada dels espectacles als horaris de major afluència de públic, posant en valor un fort atractiu turístic de la ciutat, així com fer un ús més racional i eficient dels seus recursos hídrics.

Per a la temporada d’estiu, els espectacles de la Font Màgica comencen amb la mítica “Barcelona” interpretada per Montserrat Caballé i Freddy Mercury, i sonen coreografies que combinaran els grans èxits de l’any 2000 i d’aquesta dècada, remix de música clàssica, música clàssica espanyola, música infantil, selecció de bandes sonores de pel·lícules i la tradicional cloenda d’espectacle amb el Cant de la Senyera els dissabtes. A més es continuen programant les incorporacions de les darreres temporades: remix de grups catalans, les peces “Viva la vida”, “Alegria”, “Antarctica” i “Cançao do Mar”.

Aquesta emblemàtica instal·lació d’aigua de la ciutat rep cada any al voltant de 2’5 milions de visitants a l’any i és una icona reconeguda de la ciutat arreu del món.

Comments are closed.