LAURA PÉREZ SUBSTITUIRÀ JAUME ASENS COM A REGIDORA DEL DISTRICTE DE SANTS-MONTJUÏC

Laura Pérez, regidora de Les Corts, i de Feminismes i LGTB a l’Ajuntament de Barcelona, serà la nova regidora del Districte de Sants-Montjuïc. Així ho inclou el preacord entre el govern municipal i el PSC, que s’ha donat a conèixer oficialment aquest divendres al matí. D’aquesta manera, l’encara regidor del Districte de Sants-Montjuïc i Tercer Tinent d’Alcalde de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència, Jaume Asens, deixarà d’ocupar aquests càrrecs i s’encarregarà de la 4a Tinença de Drets Civils, Transparència, Participació i Esports. Per una altra banda, la socialista i presidenta del Districte de Sants-Montjuïc, Montserrat Ballarín, serà regidora de l’Eixample i ocuparà la regidoria de Comerç i Mercats. Està previst que durant les pròximes setmanes, les bases dels dos partits validin el nou cartipàs per fer el pacte vàlid i efectiu.

Pérez té 34 anys, és nascuda a Barcelona i té dues filles de 2 anys. Ha estudiat periodisme i s’ha especialitzat en cooperació internacional al desenvolupament. Actualment, estudia un màster en Estudis de Gènere, Dones i Ciutadania a la UB. Té un postgrau en Violència urbana amb perspectiva de gènere pel CEUR (Argentina). Ha treballat en estratègies de desenvolupament en turisme al Perú i a Bolívia, en municipalisme a l’Equador, en drets econòmics i polítics de les dones a Guatemala i al Salvador i en eliminació de la violència sexual a l’espai públic amb ONU Dones.

La futura regidora del nostre districte està molt vinculada al tercer sector. Al llarg dels últims anys, ha estat voluntària amb la inquietud d’eradicar la pobresa. Respecte al feminisme, “he entès la urgent necessitat de repensar el benestar, de posar al centre de l’economia la sostenibilitat de la vida” assegura. Segons Pérez, “no podem treballar al servei del patriarcat, de les minories enriquides, que exigeixen a la població que assumeixi en silenci el paper de l’Estat i eduqui, curi, estalviï i es cuidi de la seva pròpia seguretat”.

Comments are closed.