BCN SPORTS FILM FESTIVAL 2016 – DEL 3 AL 7 DE MAIG – PRESENTACIÓ

La sala Àmbit Cultural – El Corte Inglés – Portal de l’Àngel ha acollit la presentació de la 7ª edició del BCN Sports Film Festival, el Festival Internacional de Cinema i Televisió Esportiu de Barcelona.

L’acte presidit per Marta Carranza, presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica i comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, ha comptat amb la presència de Jordi Romañach, director de Comunicació i Relacions Externes d’El Corte Inglés – Catalunya – patrocinador del Festival; Jordi Sans, exwaterpolista medallista olímpic a Barcelona 1992 i Atlanta 1996 i ambaixador d’aquesta setena edició i Agustí Argelich, director del Festival. Dins de les novetats d’aquest any, es destaquen l’ampliació dels espais de projecció, havent-se signat diversos acords de col·laboració amb l’Ateneu Barcelonés, els centres cívics de Sant Martí i Fort Pienc i l’Ajuntament de Sant Boi on es projectaran diverses sessions amb la finalitat d’arribar a un major nombre d’espectadors.

Entre les més de 25 sessions per als més joves, l’animació, l’esport extreme, etc, cal destacar la incoporació de “Love Sport”, per a majors de 18 anys que es podrá gaudir al Museu Olímpic.

Comments are closed.