COM EMPRENDRE COL·LECTIVAMENT PROJECTES D’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA

En el marc de l’Acció per Impulsar l’Economia Solidària Poble Sec organitzada per CooperaSec i Diàlegs us facilitem informació sobre el dos pròxims tallers.

Introducció a l’economia social i solidària. Reptes, recursos i estratègies. A càrrec de Jordi Garcia, autor del llibre Adéu capitalisme.

Objectius del taller:
•Facilitar un major coneixement al barri del significat de l’economia cooperativa, solidària, comunitària i feminista.
•Repensar que són possibles altres models de desenvolupament a on el centre és la sostenibilitat de la vida, quines eines tenim per desenvolupar-ho?
•Donar a conèixer altres pràctiques de desenvolupament comunitari des de els valors de l’economia cooperativa, solidària, comunitària i feminista. Quins són els reptes i les oportunitats per implementar-les al nostre barri?

Dia i hora: dijous 3 de març, de 18:45 a 21:45 h.

Lloc: Centre Cívic El Sortidor (Pl. del Sortidor, 12)

Informació més detallada sobre continguts i també inscripcions: http://cooperasec.barripoblesec.org/tallers-i-jornades-2016/sessio-2-economia-social-i-solidaria-reptes-recursos-i-estrategies/
Inscripcions fins el dia 1 de març o fins a esgotar places.

Com ens cuidem? Eines per a la sostenibilitat de la vida personal, laboral, familiar i comunitària. A càrrec de Cúrcuma.

Objectius del taller:
Els ritmes que portem a la nostra societat, a vegades fan que certs aspectes bàsics de les nostres vides els deixem de banda i, amb el temps, apareixen conflictes a l’equip de treball, cansament emocional, estrés, la no-conciliació familiar amb altres aspectes de la vida, el multi activisme, etc.

Reflexionarem eines al voltant dels diferents aspectes de les cures, des de com ens tenim en compte a un/a mateix/a, fins com podem resoldre certs conflictes relacionals a l’equip de treball, passant també per preguntar-nos quins espais de cura hi ha al barri, entre altres aspectes que siguin d’interès del grup.

Dia i hora: dijous 17 de març, de 18:45 a 21:45 h.

Lloc: Centre Cívic El Sortidor (Pl. del Sortidor, 12)

Informació més detallada sobre continguts i també inscripcions:http://cooperasec.barripoblesec.org/tallers-i-jornades-2016/sessio-3-eines-per-a-la-cura-personal-laboral-i-comunitaria/
Inscripcions fins el dia 15 de març o fins a esgotar places.

Informació sobre procediment d’inscripcions:
Ambdues activitats són gratuïtes i estan adreçades a població resident al Poble Sec o entitats/col·lectius que desenvolupin la seva activitat a aquest barri, prioritàriament.

Les places són limitades, cal omplir un formulari per cada persona participant, el criteri de selecció es farà per territorialitat i ordre d’inscripció.

Comments are closed.