LA BIBLIOMUSICINETECA – PROPERES ACTIVITATS

La BIBLIOMUSICINETECA del carrer de Vila i Vilà, 76, baixos, ens dóna a conèixer la seva agenda d’activitats per als propers dies:

Ja estem de nou en actiu. Aquest mes de setembre comencem amb Cinema, tots els dilluns, com ja és habitual.

Recent acabada l´exposició de Comediants al Palau Robert (no us la perdeu, encara la podeu veure, s´ha prorrogat fins el diumenge 11) i la Fira de Tàrrega (dies 9 al 11) i a punt de complir-se els 25 anys del seu rodatge a Canet de mar i Tàrrega, us oferim la possibilitat de veure la pel·lícula SOMNI D´UN CARRER.

En propers dilluns us oferirem una de les millors pel·lícules mexicanes dels darrers anys, Obediència perfecta, que toca el tema de la pederàstia (dia 19-Dins del Cicle Coneguem el millor del Cinema Mexicà), possiblement la millor pel·lícula de Cinema i Futbol rodada a Espanya, molt abans de la era Messi, Once pares de botas (dia 26-dins el cicle Es va rodar a Barcelona). El mes d´octubre iniciarem el cicle El Paral·lel i els seus mites al Cinema, amb la pel·lícula La Venenosa amb Raquel Meller i altres filmacions en que podrem veure a Mary Santpere, Alady, Franz Joham-Gustavo Re y la companyia Los Vieneses, els estudis Iquino i altres sorpreses amb mites de la radio i el teatre barceloní dels anys 40-50 i 60.

Aquest mes de setembre serem presents a la Feria del Grito organitzada per MexCat (Associació Cultural México-Catalunya, dies 17 i 18 al Poble Espanyol) i a la Fira del Col·leccionista (Parc de les Xemeneies-Poble-sec, dia 18).

El mes d´octubre tornaran El Club de l´Opera (segon divendres), El Club del Espejo (tercer divendres) i El Club de la Tertúlia (quart divendres) i a més Karaok-qui canta els seus mals espanta i les classes de ball i els Tallers de Dramatúrgia. Dins del Punt de Venda-Poble-sec del Llibre Solidari, s’iniciaran els tallers de lectura.

La tardor tindrà com a protagonista principal una sèrie d´activitats relacionades amb la dona i l´esport, paral·lelament es tocarà el tema de l’esport i les arts escèniques amb persones de capacitats diferents.

A la Sala Expo tindrem ocasió de contemplar a principis d´octubre l´obra del cartellista i dibuixant gràfic mexicà Celso Arrieta.

Comments are closed.