Daily Archives: 30 de maig de 2020

CELEBRACIÓ COMPARTIDA

Estem arribant a la Pentecosta, conclusió del temps de Pasqua; també el passat cap de setmana es va acabar el mes de Ramadà. El Grup Interreligiós del Raval de Barcelona ens ofereix una festa compartida a través del següent vídeo

MERCAT DE LES FLORS – ACTIVITATS DE DANSA ON LINE

ACABEM ELS MENÚS DEL MERCAT DE LES FLORS EL 3 DE JUNY

Després de més de 10 setmanes en què el Mercat de les Flors ha ofert els MENÚS COREOGRÀFICS, on es podien trobar espectacles sencers, retrats de coreògrafs i propostes per a tota la família, acabem aquesta iniciativa el proper 3 de juny. I ho fem amb dues peces que no havíem posat fins ara: Kokoro, de la coreògrafa catalana Lali Ayguadé, i Torus, de la companyia Humanhood, que es va poder veure al Grec de l’any passat.

Els propers menús són:

28, 29, 30 i 31 de maig
Menú 22
LALI AYGUADÉ: Kokoro + Retrat coreogràfic HOFESH SHECHTER
Menú familiar: Bleu, de TPO

1, 2 i 3 de juny
Menú 23
HUMANHOOD: Torus + Retrat coreogràfic d’ANDRÉS CORCHERO
Menú familiar: Back Àbac, d’Àngels Margarit / Cia Mudances + Retrat coreogràfic d’Àngels Margarit

KOKORO, de Lali Auguadé, es va poder veure el mes de gener de 2016. Coproduïda pel Mercat, la peça estav interpretada per 4 ballarins en busca de la seva identitat.

Lali Ayguadé és una de les nostres ballarines més internacionals, amb una important carrera internacional que la va dur a ballar a les companyies dels prestigiosos Akram Khan i Hofesh Schechter, entre d’altres. Fa uns anys va tornar a Barcelona per també emprendre la seva carrera com a coreògrafa.

TORUS, de Humanhood, es va presentar al festival Grec de 2019. El treball d’aquesta companyia, establerta entre Birminghan i Barcelona, deriva de la seva fascinació per les complexitats de la física occidental i el misticisme oriental.