ELS ESPAIS DE GENT GRAN, “OBERTS” PER INTERNET

El Programa Municipal de Gent Gran de Sants-Montjuïc ha obert un espai a Facebook per donar resposta a les necessitats sorgides durant l’alerta sanitària de la Covid-19. Els professionals dels casals i del Programa de Promoció i Participació hi ofereixen cada dia un exercici, una recepta, un consell de salut o una proposta per seguir en contacte i que la gent gran passeu millor aquests dies de confinament.

Els casals i espais municipals de gent gran romanen tancats des del 12 de març. Les aules tindran que esperar encara un temps per omplir-se de vida amb els tallers d’informàtica, de resiliència, de manualitats o de memòria. Les relaxants caminades per la ciutat i les excursions trimestrals són ara més enyorades que mai.

Però la xarxa de la gent gran continua interconnectada a través d’internet per ajudar aquestes persones dels barris de Sants-Montjuïc a passar una quarantena més entretinguda. El Programa de Gent Gran ha creat una pàgina de Facebook on s’aniran penjant aquells recursos que poden ajudar tots els usuaris i usuàries mentre duri el confinament: classes d’activitat física o de balls en línia, i exercicis de memòria, entre d’altres.

Per accedir a aquest espai específic per a la gent gran de Sants-Montjuïc, només heu de clicar aquí. Si teniu perfil a Facebook i li doneu a “m’agrada” en aquella pàgina, us mantindrà al dia de tots els recursos que hi vagin publicant.

Podeu ampliar la informació si seguiu el vincle del web adjunt

Comments are closed.