Daily Archives: 9 de maig de 2020

ELS ESPAIS DE GENT GRAN, “OBERTS” PER INTERNET

El Programa Municipal de Gent Gran de Sants-Montjuïc ha obert un espai a Facebook per donar resposta a les necessitats sorgides durant l’alerta sanitària de la Covid-19. Els professionals dels casals i del Programa de Promoció i Participació hi ofereixen cada dia un exercici, una recepta, un consell de salut o una proposta per seguir en contacte i que la gent gran passeu millor aquests dies de confinament.

Els casals i espais municipals de gent gran romanen tancats des del 12 de març. Les aules tindran que esperar encara un temps per omplir-se de vida amb els tallers d’informàtica, de resiliència, de manualitats o de memòria. Les relaxants caminades per la ciutat i les excursions trimestrals són ara més enyorades que mai.

Però la xarxa de la gent gran continua interconnectada a través d’internet per ajudar aquestes persones dels barris de Sants-Montjuïc a passar una quarantena més entretinguda. El Programa de Gent Gran ha creat una pàgina de Facebook on s’aniran penjant aquells recursos que poden ajudar tots els usuaris i usuàries mentre duri el confinament: classes d’activitat física o de balls en línia, i exercicis de memòria, entre d’altres.

Per accedir a aquest espai específic per a la gent gran de Sants-Montjuïc, només heu de clicar aquí. Si teniu perfil a Facebook i li doneu a “m’agrada” en aquella pàgina, us mantindrà al dia de tots els recursos que hi vagin publicant.

Podeu ampliar la informació si seguiu el vincle del web adjunt

RADARS BARCELONA

VEÍ, VEÏNA, ENS POTS AJUDAR?

Com pots tenir cura de les persones grans que viuen a la comunitat de veïns i veïnes davant la Covid19?

1 Segueix totes les recomanacions higièniques i evita el contacte físic.
2 Facilita el teu telèfon als teus veïns i veïnes.
3 Pregunta’ls si necessiten ajuda
4 Aprofita els teus desplaçaments imprescindibles per fer els encàrrecs necessaris de les persones que no es poden desplaçar

Si detectes una situació d’emergència o d’elevada vulnerabilitat:
936 197 311
Serveis Socials
radarsgentgran@bcn.cat