Daily Archives: 16 d'abril de 2020

BONA VOLUNTAT EN ACCIÓ – SITUACIÓ ACTUAL COVID19

A causa de la crisi de la COVID-19, el nombre de persones en risc d’exclusió ha anat en augment i tenim moltes persones en llista d’espera per a ser ateses.

Dels 165 lots que repartíem setmanalment, hem passat als 200 per a 550 persones del districte.

Intentant fer front a les conseqüències que comportarà la crisi de la COVID-19 en les famílies en situacions més desafavorides, compartim un formulari electrònic per si voleu ajudar-nos fent un donatiu puntual o fent-vos socis/es. El teniu aquí

Marc Serra, regidor del Districte de Sants-Montjuïc, assegura el manteniment dels serveis públics i el reforç d’aquells amb què es protegeix les persones més vulnerables. Podeu fer una ullada a l’informe de seguiment de la situació del districte de Sants-Montjuïc per la Covid19

COL·LABORACIÓ AMB EL PLA DE CONTINGÈNCIA PER VÍCTIMES DE VIOLÈNCIA MASCLISTA

Des de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra us informem que hem engegat un Pla de contingència per a la seguretat de les víctimes de violència masclista, domèstica i altres víctimes vulnerables, en què la vostra participació és imprescindible per garantir la seguretat.

Com ja sabeu, la situació actual pel COVID-19 comporta una convivència permanent i la mobilitat reduïda de la ciutadania, fet que pot afavorir situacions d’abús i/o violència amb l’agreujant de la dificultat per a la víctima de no poder trucar als serveis, trobar suport de familiars, amistats o professionals.

Per aquests motius, us agrairíem que estiguéssiu atents a qualsevol situació de vulnerabilitat del vostre entorn i, si detecteu algun fet delictiu, ens aviseu al telèfon d’emergències 112.

També us demanem que feu la màxima difusió del cartell amb consells preventius pel veïnatge a totes les entitats, associacions i comunitats de veïns perquè, si ho consideren adequat, el puguin penjar al replà de les seves finques.

Aprofitem per recordar-vos que també ens teniu disponibles a les xarxes socials corporatives.

Moltes gràcies per la vostra cooperació i col·laboració.

Oficina de Relació amb la Comunitat
ABP Sants-Montjuïc
Regió Policial Metropolitana Barcelona
Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra

OFERTA D’ÀPATS SALUDABLES A DOMICILI, DEL GRUP SAGARDI

El grup de restauració Sagardi vol oferir àpats saludables a domicili a les persones grans poden arribar a assumir 3000 àpats diaris a Barcelona, ja que tenen molts restaurants que ara estan tancants i es dedicarien tots a aquest servei. Diposen de les mesures de seguretat reglamentaries i els envasos serien biodegradables.

Ens demanen que en fem màxima difusió. Em comenten que ho podem obrir a persones grans que creiem que els pugui fer il·lusió, que no cal que sigui per necessitat que el criteri es per edat, perque les persones grans no hagin de sortir a comprar.

Si algú vol rebre aquests àpats, pot trucar la mateixa persona gran o bé un familiar al:

telèfon 936 358 331

o a través del email fundacio.txapeldun@sagardi.com

Els hi poden portar cada dia o cada x dies, com acordin.

Penseu en algú que li pugui itneressar? És gratuït clar!