OFICINA D’AFERS RELIGIOSOS – DES DE CASA

Des de l’OAR hem organitzat un cicle sota el títol “L’OAR #desdecasa” amb la voluntat de donar a conèixer aspectes de les diferents tradicions religioses i espirituals de la ciutat, que actualment s’han vist afectades en el seu dia dia per la situació de confinament.

Cadascuna de les sessions on-line (independents entre elles) tindrà una durada aproximada d’una hora, que inclourà una presentació de contingut per part de l’OAR i comptarà amb la participació d’una persona membre d’una de les comunitats de la ciutat.

Iniciem el cicle el dimecres 15 d’abril, a les 18.00 hores, fent una pinzellada sobre el judaisme, a càrrec de Marc Oliveras tècnic de l’OAR, i la celebració de Péssah, a càrrec d’una persona de la Comunitat Jueva Bet Shalom.

Cal inscripció prèvia a oar@bcn.cat indicant nom i cognoms i correu electrònic de contacte (l’aforament és limitat). Un cop feta la inscripció, el mateix dia de la sessió us facilitarem les instruccions i un enllaç a Hangouts Meet de Google per poder assistir-hi. La sessió és gratuïta i en directe. Es prega no realitzar enregistraments.

Podeu trobar tota la informació a: https://ajuntament.barcelona.cat/oficina-afers-religiosos/ca/noticia/l-oar-desdecasa-sessions-on-line-sobre-conviccions-religioses-i-espirituals
Esperem que sigui del vostre interès. Us esperem!

Salutacions cordials,

Oficina d’Afers Religiosos
Àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat
Ajuntament de Barcelona
Carrer del Comerç, 44
08003 Barcelona
932564342
oar@bcn.cat
barcelona.cat/oficina-afers-religiosos

Comments are closed.