COORDINADORA D’ENTITATS DEL POBLE-SEC: T’AGRADA CUINAR?

Descripció:

BACuinetes està esdevenint un gran model d’integració a BarcelonActua. Els BACuinetes amb gent gran, els BACuinetes amb persones amb algun tipus de problema de salut mental, els BACuinetes amb persones refugiades…

Es tracta d’activitats a través de les quals, amb la cuina com a eix vertebrador, posem el nostre granet de sorra per a construir una ciutat inclusiva, des de la proximitat, el caliu, l’empatia, la complicitat i el bon rotllo.

Ara volem donar un pas més enllà i fer de BACuinetes un espai formatiu en català per a joves nouvinguts que no poden accedir a una formació reglada.

Aquest cop ho farem de la mà de la Coordinadora d’entitats del Poble-Sec, una entitat social de referencia a Poble-Sec i amb una àmplia trajectòria treballant amb persones immigrants. L’activitat es desenvoluparà en el magnífic espai de cuina del Centre Cívic del Sortidor, a la plaça del Sortidor.

Si t’interessa el que has llegit fins ara i tens lliure, el proper dijous 27 de febrer, de 13h a 14.30h, segueix llegint!

Perquè, com sempre fem amb tota nova activitat, volem acabar de perfilar-la de forma participativa, amb BACs interessats, ja sigui perquè us motiven els àmbits que aborda, perquè viviu en el barri, perquè us agrada la cuina o simplement perquè ara disposeu de més temps i voleu ajudar a desenvolupar una nova activitat d’impacte social!

T’hi esperem!

Comments are closed.