Daily Archives: 15 de febrer de 2020

AFECTACIONS A BUS PER LA MITJA MARATÓ

Aquest diumenge, 16 de febrer, tindrà lloc la Mitja Marató de Barcelona i, entre les 8.30 i les 12.00 h, la teva línia de bus es veurà afectada.

Consulta:
El mapa amb el recorregut de la cursa.

El detall de les línies afectades.

Recorda que pots estar sempre al dia de les afectacions de les teves línies a la secció de l’estat del servei de TMB o seguint l’usuari de Twitter @TMBinfo.

ASSOCIACIÓ ASPERGER NEW LIFE, JORNADA DEL 23-2-2020

INFORMACIÓ IMPORTANT DE ASSOCIACIÓ ASPERGER NEW LIFE !

Durant l’any 2020 des d’Asperger New Life desitgem promoure amb força la sensibilització cap al nostre col·lectiu per part de la comunitat social i l’entorn comunitari. Per això, realitzarem diverses Jornades FORMATIVES.

Informem de la primera Jornada que serà al febrer, mes en què justament el dia 18 es va consensuar com el DIA INTERNACIONAL DEL SINDROME D’ASPERGER, encara que després del DSM-5 es va deixar d’utilitzar aquest terme per a passar a denominar-se trastorn de l’espectre autista sense discapacitat intel·lectual. Jornada dirigida especialment a professionals, familiars i persones amb TEA. Us esperem el 23 de Febrer en carrer Tapioles, 10 de Barcelona.

Contacte: mòbil 610036415 // correu electrònic: info@aspergernewlife.org

TANCAMENT DEL FUNICULAR I DEL TELEFÈRIC DE MONTJUÏC, PER REVISIÓ TÈCNICA

Tancament del Funicular i del Telefèric per revisió tècnica

Per revisió tècnica, des del dilluns 27 de gener i fins al 16 de febrer, el funicular i el telefèric de Montjuïc estaran fora de servei.

Es podrà accedir a Montjuïc amb:

  • El bus especial entre Paral·lel (L2/L3) i Parc de Montjuïc.
  • La línia 150 de bus.

Per a més detall, pots informar-te’n aquí