Monthly Archives: octubre 2019

OKTOBERFEST AL MERCAT DE LA TERRA!

Oktoberfest al Mercat de la Terra!

Amb l’arribada de la tardor arriba la festa de la cervesa més emblemàtica al Mercat de la Terra! Durant el mes d’octubre, cada dissabte de 10h a 16h tindrem al mercat dos cervesers artesans: Dèria Cerveses, el nostre cerveser de referència, i un cerveser convidat!

Durant tot el mes tindrem un mercat d’allò més variat farem tallers i tastos i hi haurà música en directe! I per culminar l’Oktoberfest farem la presentació de la tercera edició de la Festa de la Collita! Presentarem una trobada molt especial entre productors locals de llúpol i cervesers artesans!

Per l’oferta gastrònomica comptarem amb carn de Cal Fusteret i verdures del mercat a la brasa! No ens oblidem de Can Vermut que portarà les seves famoses croquetes i el seu deliciós vermut!

Prepareu el cistell perquè l’octubre és un mes pont entre temporades! Podrem trobar albergínies i carbassons però també pomes, carbasses, mel, vi, formatges i molts més productes!

Com sempre el mercat reuneix una quinzena de productors de proximitat seleccionats per Slow Food que ens oferiran una gran varietat de productes locals i de temporada. En el mercat trobareu cereals, formatges, embotits, pa i rebosteria, verdures i fruites!

Mercat de productes locals i de temporada · Gastronomía Km0 · Espai Slow Kids · Tallers de cuina · Música

Activitats:

5/10 Little Pony en directe!
Directament des de Nàpols, el primer dissabte d’octubre tindrem la presència de Little Pony, una banda indie amb tocs de jazz! A més, a les 12h farem un taller per aprendre una recepta deliciosa: el carpaccio de remolatxa!

19/10 Taller de xucrut!
El tercer dissabte de mes, tindrem la presència del Toni Romero de The Quotidian Cook que ens ensenyarà a preparar un dels fermentats més coneguts: el xucrut! A més, tindrem a les Cerveses Cornèlia i la música del Sergi Shine!

12/10 Tast de Cerveses
El proper dia 12 farem un tast de cerveses de diferents varietats! A més, ballarem al ritme de la música del Sergi Shine i el percusionista Julio Paredes, no us ho perdeu!

26/10 Presentació de la Festa de la Collita!
Per culminar l’Oktoberfest farem la presentació de la tercera edició de la Festa de la Collita! Ho farem a través d’un tast de cerveses i acompanyats de la música del Konguito DJ.

COMUNICACIÓ NO VERBAL, CURS AL CC DEL SORTIDOR

Taller de COMUNICACIÓ NO VERBAL

Formació per a persones voluntàries del Poble-sec

Al Centre Cívic del Sortidor, el 24 d’octibre de 2019, d’11 a 13h.

Inscripcions a acomanyament@poblesec.org

Telèfon 93-443.21.72

Organitza la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec

FES-TE VOLUNTARI LECXIT!

Fes-te voluntari Lecxit!

Lecxit. Fes-te voluntari Lecxit! Voluntaris que acompanyin a infants perquè millorin la seva comprensió lectora dins el projecte “Lecxit”

La biblioteca Poble-sec – Francesc Boix busca voluntaris que acompanyin a infants perquè millorin la seva comprensió lectora dins el projecte ‘Lecxit: lectura per a l’éxit educatiu’. Vols ser un d’ells?

Qui pot ser voluntari/a? Qualsevol persona amb ganes de fer-se corresponsable de l’educació d’un infant i de crear amb ell un espai de confiança. No es necessita cap formació específica, només cal saber llegir correctament en català i tenir ganes d’incidir en l’educació dels infants.

Què ha de fer el voluntari?
La tasca principal del voluntari és acompanyar la lectura d’un infant, contribuir a ajudar-lo a gaudir de la lectura i d’alguna manera esdevenir un referent lector. Construir una bona relació basada en la confiança ajudarà a conèixer els interessos de l’infant i poder fer propostes de lectura

YANAPAY – CURS EN ATENCIÓ DOMICILIÀRIA

Des de Pla d’Acollida Poble-sec per a Tothom us fem arribar informació relativa al curs YANAPAY- EN ATENCIÓ DOMICILIÀRIA d’enguany.

Aquesta és una formació que s’organitza conjuntament amb l’Associació de treballadores i treballadors familiars de Catalunya http://www.atfc.cat/intro.htm .

El període de matriculacions iniciarà el proper dimarts 17 de setembre al Casal Concòrdia.

Requisit d’accés: Domini suficient d’alguna de les llengües d’acollida per tal de seguir amb èxit els continguts de la formació.

Es demana una col·laboració de 5 euros per part de l’alumne/a o l’entitat derivant.

Pla d’Acollida Poble-sec per a tothom
Coordinadora d’Entitats del Poble-sec
CASAL CONCÒRDIA – C/Concòrdia 33-35 bxs.
93.324.85.38 – 635.44.50.52

PLA D’ACOLLIDA POBLE-SEC PER A TOTHOM – CURS D’AUTODEFENSA PER A DONES

Ens complau comunicar que obrim nou curs per a dones en Autodefensa.

Aquest és un grup per a dones interessades en tenir més eines per a la seguretat personal, ampliar perfils professionals de cara a la recerca de feina, tenir un espai per a l’activitat física i finalment, ampliar els seus coneixements en estratègies d’autodefensa i d’autonomia personal.

Autodefensa per a dones serà els divendres de 16.30 a 17.45 hores, inici el divendres 11 d’octubre.
Inscripcions al Casal Concòrdia, Carrer Concòrdia número 33, Barcelona, a prop Metro L3-Poble Sec.

Pla d’Acollida Poble-sec per a Tothom

EL MERCAT SOCIAL ESTRENA WEB

ESTRENEM WEB A

EL MERCAT SOCIAL: aquí