EL DISTRICTE TREBALLARÀ EN MÉS D’UNA DESENA D’OBRES A SANTS-MONTJUÏC DURANT ELS MESOS D’ESTIU

De cara a aquests mesos d’estiu, l’Ajuntament de Barcelona té en marxa 76 obres a tota la ciutat. D’aquestes, més d’una desena són als nostres barris i aprofiten “la reducció de la mobilitat i que hi ha més tranquil·litat a l’espai urbà”, recorda el gerent del Districte de Sants-Montjuïc, Francesc Jiménez. La més important serà la pavimentació del túnel de la plaça d’Espanya, en uns treballs que es faran coincidint amb el cap de setmana del 17 i 18 d’agost. Jiménez afegeix que “seran actuacions de manteniment que s’intentarà que afectin de la menor manera”. En total els treballs de pavimentació es faran sobre 4.100 metres quadrats d’asfalt en aquest túnel d’entrada a la ciutat.

També destaquen les obres dels jardins de la Mediterrània de la Marina, on s’aprofitarà l’agost per fer la part de la reurbanització més propera a les botigues “aprofitant el tancament de la majoria de comerços”, apunta Jiménez per així no afectar al seu negoci. Algunes d’aquestes obres ja es van iniciar fa gairebé un any i, ara a l’estiu, se segueixen desenvolupant. Aquest és el cas dels ascensors del Polvorí “Amb un pressupost de gairebé un milió d’euros, s’acabarà aviat”, apunta Jiménez.

Entres les que ja van començar i s’intensificaran durant l’estiu, hi ha l’adequació d’un espai per a gossos al carrer Priorat del barri de Sants, el replantament de l’herba del camp de futbol de la Satalia o l’skatepark de la Marina.

A Sants-Badal s’acabarà la reurbanització del carrer Carreras Candi i al Poble-sec les millores al carrer Vila i Vilà o els treballs a nivell de transport de la L2 i el gir d’autobusos al Paral·lel. Quant a edificacions, el gerent del Districte detalla que “se seguirà treballant en l’escola bressol municipal i en el poliesportiu del carrer Roger al barri de Sants-Badal”.

Comments are closed.