Daily Archives: 28 de juny de 2019

X CONCURS FOTOGRÀFIC FRANCESC BOIX – 2019

Concurs fotogràfic Francesc Boix 2019

Fotografia. Període de presentació de treballs del 27 de maig al 29 de juny de 2019. Lliurament de premis el dijous 18 de juliol, a les 20 h.

Participants
La participació està oberta a persones majors de 18 anys, sigui professional o aficionat en el món de la fotografia.

Tema
Les fotografies hauran de tenir com a argument temàtic, carrers, llocs, edificis, persones, instal·lacions, història, costums i/o tradicions del Poble-sec.

Presentació de treballs
Les fotografies s’han de lliurar en format digital (jpg), a 300 ppp i amb un màxim de 8 Mb cadascuna.
Cada participant podrà presentar fins a un màxim de tres fotografies.

Hi ha dues opcions per presentar les fotografies:

a) Suport físic (CD o DVD) dins d’un sobre tancat amb el pseudònim de l’autor/a. Dintre del sobre, s’ha d’incloure un text de referència amb el nom, el lloc i la data de realització de les fotografies. També s’ha de lliurar un segon sobre tancat amb les dades reals de l’autor/a (nom, DNI, adreça, telèfon i adreça electrònica). Els treballs poden presentar-se personalment o per correu postal, dins de l’horari de cada centre, als punts de recepció següents:
Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix (c. Blai, 34 – 08004 Barcelona)
Biblioteca Vapor Vell (ptge. Vapor Vell, s/n – 08028 Barcelona)
Biblioteca Francesc Candel (c. Amnistia Internacional, 8-10 – 08038 Barcelona)

b) Per correu electrònic a l’adreça b.barcelona.ps@diba.cat. A l’assumpte, cal posar-hi: Concurs Fotogràfic Francesc Boix 2019. Al cos del missatge electrònic, ha de constar el pseudònim de l’autor/a, el títol del treball i el lloc i la data de la fotografia. El nom dels arxius de les fotografies hauran d’incloure el títol. Ex: “ImatgePobleSec.jpg”. Caldrà adjuntar-hi també un arxiu en format .doc o .pdf amb el nom, telèfon, adreça i DNI de l’autor/a del treball.

Només s’accepta una fotografia per cada correu electrònic, fins a un màxim de tres fotografies per concursant.

Veredicte i lliurament de premis
El veredicte del jurat es farà públic en l’acte de lliurament de premis, que tindrà lloc el dijous 18 de juliol, a les 20.00 h, a la Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix.

Premis
Fotografia guanyadora: 375 €*
Fotografia finalista: 125 €*
*Import del premi brut, al que se li aplicarà les retencions corresponents.

Exposició
Es faran ampliacions gegants dels treballs seleccionats pel jurat que s’exposaran a l’exterior de la Biblioteca Francesc Boix, del 19 al 27 de juliol de 2019, coincidint amb els dies de celebració de la Festa Major del Poble-sec.

Consulteu les bases