PER SANT JORDI, VINE A MONTJUÏC

Per Sant Jordi, vine a Montjuïc!

Sant Jordi a Montjuïc, en un jardí tranquil, amb els llibres i catàlegs de les millors institucions culturals de la muntanya, música en directe, la barra del Petit Montjuïc i activitats per a nens. Què més vols per aquest dia? Només que no plogui (molt)!

DIA: dimarts 23 d’abril 2019
HORA: de 16h a 22h
LLOC: Jardins de Fabià Puigserver, Carrer Lleida 57 (pujant el carrer a mà dreta. Coneguda pels poble-sequins com la Plaça del Tai-chi)

DISSENY CARTELL: Queralt Antú

PARTICIPANTS
En aquesta segona edició de la Festa de Sant Jordi a Montjuïc, les principals institucions culturals de la muntanya s’uneixen per posar en valor el seu extraordinari llegat a través dels seus propis llibres: el CaixaForum, la Fundació Joan Miró, l’Institut del Teatre, el Mercat de les Flors, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, elMuseu Olímpic, la Fundació Mies van der Rohe i el Teatre Lliure.

DONACIÓ SOLIDÀRIA DE LLIBRES
La donació dels llibres serà solidària i es destinarà a l’ONG del Poble-Sec Bona voluntat en acció per impulsar el seu programa de reforç escolar. Organitzen l’acte l’Associació de Comerciants de Poble-sec Paral·lel i el bar Petit Montjuïc. L’iniciativa compta amb el recolzament del Districte de Sants Montjuïc.

PROGRAMACIÓ DE LA FESTA DE SANT JORDI A MONTJUÏC
16h Escola de música Jam Session
18h Becerrito Dani Álvarez & JP Balcázar
19h Matuke Bossa Love
20h-22h Dj’ Reverendo Tedi KGB

LA FESTA ES COMPLEMENTA AMB ACTIVITATS per difondre la riquesa dels JARDINS DE LARIBAL, coneguts per la Font del Gat, i que és el nexe verd de les principals institucions culturals de Montjuïc:
16h-18h Posa color al Cobi i la Petra i troba la frase misteriosa als mots encreuats del Museu Olímpic.
16:30h-19h Joc poètic de Teatre Cafuné per descobrir les parts més romàntiques dels Jardins de Laribal.
17h Passejada pels Jardins de Laribal dirigida per l’Oriol Granados, director del Centre d’Estudis Montjuïc. La sortida, gratuïta, es farà des del Museu d’Arqueologia.

Comments are closed.