FINAL DEL CURS D’ART URBÀ

FINAL FORMACIÓ CURS ART URBÀ

El passat mes de febrer va finalitzar el primer curs d’Art Urbà del districte Sants-Montjuïc, amb el suport del Departament de Joventut.

Aquest curs ha tingut lloc dintre del pla de desenvolupament econòmic del districte per millorar la formació i l’ocupabilitat dels i les joves al Poble-sec.

Al curs han accedit 10 joves entre 17 a 29 anys sense formació i en atur, residents al districte Sants-Montjuïc majoritàriament, i amb objectiu de cursar continguts formatius d’art i realitzar pràctiques per guanyar experiència laboral decorant les persianes dels comerços del barri. Han sigut un total de 255 hores de formació teòrica i pràctica.

Durant aquesta formació, la Associació Rebobinart s’ha encarregat de la part formativa i pràctica, i per una altre banda, la Coordinadora d’Entitats de Poble Sec s’ha fet càrrec de la formació sociolaboral, supervisió i tutorització dels i les joves en formació.

Al final de febrer, els i les joves en formació han finalitzat la part pràctica amb la neteja i dibuixos a algunes persianes del locals de la zona comercial i d’oci nocturn del Poble-sec. Concretament, les persianes intervingudes han estat:

  1. Hotel Tryp Apolo, carrer Nou de la Rambla, nº105.
  2. Bar Frankfurt Jazzband, carrer Nou de la Rambla, nº 113.
  3. Restaurant Can Eusebi, carrer Nou de la Rambla, nº 124.
  4. Peluqueria Sarwa, carrer Nou de la Rambla, nº140.
  5. Gestoria Finques Pamias, carrer Nou de la Rambla, nº 129.
  6. Local carrer Nou de la Rambla nº davant discoteca Plataforma.
  7. Local Associació Comerciants de Poble Sec, Passatge de l’exposició
  8. Local Coordinadora d’Entitats de Poble Sec, Passatge de l’exposició

Totes aquestes persianes han sigut decorades amb dissenys que donen valor a la convivència, valors de respecte, foment del silenci i descans veïnal, per millorar l’ús compartit de l’espai públic.

L’acte final del curs va tenir lloc el passat, 6 de març a les 16 hores al Hotel Tryp Apolo amb l’entrega de certificats pels i les alumnes i passejada per veure les persianes intervingudes en aquesta primera edició del curs.

Podeu veure un vídeo del projecte que han publicat a la pàgina web zoomin TV:
http://zoomin.tv/video/#!l/spa_es/latestvideos/844238

Comments are closed.