Daily Archives: 11 de gener de 2019

EL POBLE-SEC CELEBRA AMB ÈXIT L’ARRIBADA DEL PATGE GREGORI AMB UNA CERCAVILA PEL BARRI

El patge reial Gregori va desfilar pels carrers del Poble-sec el passat divendres 4 de gener. Des de dos quarts de sis de la tarda fins les vuit del vespre, centenars d’infants i de voluntaris van acompanyar el patge per a donar-li la carta dels Reis al final del cercavila. Antoni Reig, president de la Coordinador d’Entitats del Poble Sec, explicava que “hi ha quatre carrosses, cada una per a les entitats que hi participen, i nosaltres hem coordinat i organitzat aquest acte”.

La comitiva reial va sortir dels Jardins de les Tres Xemeneies, a tocar del Paral·lel, per acabar a la plaça de Santa Madrona. Enguany, la novetat va ser el pas pel carrer Blai. Reig detallava que “és un repte per la quantitat de terrasses que hi ha, però és un carrer central i recorrem tot el barri per dins”. Sobre la cavalcada, Javier Velasco, dels comerciants del Poble-sec, destacava “el paper dels voluntaris i els infants del barri per implicar-se i fer-ho possible un any més”.

Amb tot, la regidora Laura Pérez reconeixia que “és complicat organitzar actes com aquest que impliquen tantes entitats, però ha estat un èxit i els carrers s’han vist ben plens”. A la plaça de Santa Madrona és on esperaven els infants per donar les cartes al patge Gregori. Manel Diéguez, president dels Amics de la Plaça de Santa Madrona, comentava que “cada cop vénen més nens i ja des d’una hora abans de l’arribada del patge s’esperen i d’aquí no marxarem fins que cada nen i nena doni la seva carta”. En aquest sentit, el propi patge Gregori admetia que “estem molt contents de tenir tanta feina, de tenir aquesta rebuda per part del barri i els infants poblesequins”.