Daily Archives: 6 de gener de 2019

CURS FORMATIU D’ART URBÀ – EXPOSICIÓ AL CC ALBAREDA

Ens complau informar-vos que la primera fase de formació del curs Art Urbà ha finalitzat amb èxit al mes de desembre. Aquest curs té com a objecte la formació de joves (de 16 a 30 anys) en la disciplina de l’art urbà, a partir de sessions de treball teòriques i pràctiques on els/les alumnes s’iniciaran en diverses tècniques de l’art urbà per explorar la seva creativitat des d’aquesta vessant.

El curs està organitzat per Districte Sants-Montjuïc, coordinat per la Coordinadora d’Entitats de Poble Sec i impartit per l’Associació Rebobinart.

Abans d’iniciar la segona fase pràctica del projecte (durant els mesos de gener i febrer), els i les joves del curs juntament amb el Centre Cívic Albareda i Associació Rebobinart faran una exposició de fotos i algunes obres que han realitzar durant aquest procés d’aprenentatge.

Aquesta exposició dels treballs dels/les joves durant la primera fase de la seva formació serà durant tot el mes de gener al Centre Cívic Albareda.

Us convidem tothom també a la presentació d’aquesta exposició que serà el dijous 10 de gener a les 19.30 hores al Centre Cívic Albareda.

Us esperem perquè així podreu gaudir del procés d’aprenentatge i compartir amb els i les joves les seves experiències i nous coneixements en art urbà.

En la segona fase del projecte aquests/es joves faran una feina de neteja i dibuix d’algunes persianes de l’eix comercial de Poble Sec, per sensibilitzar el barri de la importància de la bona conviviència, silenci i bon ús d’espai públic.

Esperem que us acosteu a veure l’exposició!