Daily Archives: 12 de novembre de 2018

LA COORDINADORA D’ENTITATS DEL POBLE-SEC I ELS CASTELLERS DEL POBLE-SEC FAN XARXA AMB UN GRUP DE MENORS NO ACOMPANYATS DEL BARRI

La Coordinadora d’Entitats del Poble-sec i Castellers del Poble-sec fan xarxa per tal que un grup de menors no acompanyats del barri s’integrin amb els veïns i veïnes i afavorir-ne el coneixement mutu.

L’activitat té per objectiu la participació social i comunitària en l’entorn d’acollida. Per això s’emmarca en el programa Pla d’Acollida Poble-sec per a Tothom de La Coordinadora.

Adjuntem notícia del diari ARA del dia 10 de novembre passat

A TAULA! – DONA I SALUT

Des del Centre Cívic El Sortidor us volem fer arribar la informació de les activitats referents del projecte específic del centre “A taula! Cicle de cultura i gastronomia: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/elsortidor/p/16621/a-taula-cicle-de-cultura-i-gastronomia“.

Aquest curs obrim nova secció dedicada a “Dona i salut” en què cada trimestre ens acostarem a diferents etapes vitals de la dona utilitzant de nexe l’alimentació i la salut. Aquest trimestre de tardor, el dediquem a “La maternitat i el menjar: cos, salut i convivialitat” i per aquest motiu creiem que pot ser del vostre interès.

Seran dues jornades: el 6 i el 13 de novembre (horari de 19 a 21h) a càrrec d’Úrsula Verthein i Maria Clara Prata Gaspar de l’Observatori de l’Alimentació de la Universitat de Barcelonahttp://www.ub.edu/odela/.

Adjuntem la informació i us agrairem si en feu difusió.
Destacar que es tracta d’una activitat gratuïta de dues sessions, en que usuàries i usuaris només hauran de pagar 3€ en concepte dels ingredients que s’utilitzaran pel taller de cuina. I que és imprescindible inscripció prèvia.

Les inscripcions, es poden fer per telèfon (934434311), presencialment o online: https://goo.gl/xz2Wzx.

Més informació: https://goo.gl/NUwKDH.