Daily Archives: 17 de juny de 2018

DOS PROJECTES DEL PLA D’ACOLLIDA POBLE-SEC PER A TOTHOM, PREMIATS

PREMI PEL PROJECTE ÀREA JOVE DEL PLA D’ACOLLIDA POBLE-SEC PER A TOTHOM DE LA COORDINADORA D’ENTITATS DE POBLE-SEC

El Consell Nacional de Joventut de Catalunya ha comunicat que aquest any un dels seus premis d’associacionisme juvenil és per a la Coordinadora d’Entitats de Poble-sec.

En aquesta 16a edició dels Premis de l’Associacionisme Juvenil Català, el CNJC atorgarà el premi a la Iniciativa transformadora al Pla d’Acollida Poble-sec per a Tothom, concretament als seus projectes de l’Àrea Jove (SEC.tor Jove i L’AULA A+A+), impulsats per la Coordinadora d’Entitats de Poble-sec.

Dintre del Pla d’Acollida hi ha dos projectes destinats a joves:

Al SEC.tor Jove des de l’any 2014 es treballa de manera transversal i multidisciplinar amb els i les joves participants arran de temàtiques tals com: l’Orientació laboral, formativa, participació social i en xarxes ciutadanes, apoderament laboral i jurídic, educació en el lleure i el vincle amb els recursos i les dinàmiques del i per el barri.

L’AULA A+A+ neix l’any 2015 amb la voluntat de donar cabuda i resposta a les necessitats d’un col·lectiu molt concret: el dels Menors immigrants no acompanyats. Es dissenyà un espai per a ells que contempla l’aprenentatge del castellà, el coneixement de l’entorn i l’enfortiment de la xarxa socials dels menors vinculats.

PLA D’ACOLLIDA – CURSOS DE SEC-TOR JOVE

Ens complau informar-vos dels nous tallers formatius per a joves de 16 a 25 anys, al Casal Concòrdia, i organitzats pel projecte SEC.tor Jove del Pla d’Acollida Poble Sec de la Coordinadora d’Entitats de Poble Sec.

1º Taller de Art creatiu: per desenvolupar competències creatives relacionades amb art plàstic i manualitats.
Dia: dilluns 25 de juny de 12 a 13.30hores.
Inscripcions gratuïtes mateix dia de 11.30 a 12 hores.

2º Curs intensiu Anglès- dos nivells (inicial i avançat): per millorar la parla anglès i gramàtica, mitjançant dinàmiques de grup i activitats lúdiques.
Dies: dimarts i dijous, 3, 5, 10, 12, 17 i 19 de juliol de 11 a 12.30 hores.
Inscripcions fins el 27 de juny en horari matins de 10 a 11.30 hores.
5 euros per material.

Lloc: Casal Concòrdia, Carrer Concòrdia, número 33. Barcelona.

Places Limitades en ordre d’assistència!