INICIATIVES SOSTENIBLES, AL CC EL SORTIDOR

Dissabte 16, a partir de les 10 h

La Setmana de la Sostenibilitat i el Medi Ambient ens serveix com a marc per donar veu a les entitats i iniciatives veïnals del Poble-sec que cada dia fan petits canvis en els hàbits familiars, laborals i personals per entendre que el canvi climàtic és responsabilitat de tothom.

Sota el lema de “Poble-sec sostenible” hem anat coneixent quin és el cicle de l’aigua, què entenem per consum responsable, quins són els principis de l’economia social i solidària, com estalviar energia a les llars i les claus per no malbaratar el menjar.

Diverses entitats i col·lectius del Poble-sec organitzaran activitats, tallers i debats al voltant d’aquest tema.

PUNT D’INFORMACIÓ

Espai d’informació de les iniciatives de barri que treballen per fomentar la corresponsabilitat ciutadana amb el medi ambient, creant i reforçant una comunitat cada dia més gran, que pensa i actua de manera sostenible. Si vols conèixer quines opcions de consum responsable existeixen actualment al barri, i quines iniciatives treballen per conscienciar la població sobre l’impacte ecològic dels estils de vida actuals, apropa’t al punt d’informació i suma’t a la xarxa de Residu Zero del Poble-sec.

Comments are closed.