Daily Archives: 16 de juny de 2018

INICIATIVES SOSTENIBLES, AL CC EL SORTIDOR

Dissabte 16, a partir de les 10 h

La Setmana de la Sostenibilitat i el Medi Ambient ens serveix com a marc per donar veu a les entitats i iniciatives veïnals del Poble-sec que cada dia fan petits canvis en els hàbits familiars, laborals i personals per entendre que el canvi climàtic és responsabilitat de tothom.

Sota el lema de “Poble-sec sostenible” hem anat coneixent quin és el cicle de l’aigua, què entenem per consum responsable, quins són els principis de l’economia social i solidària, com estalviar energia a les llars i les claus per no malbaratar el menjar.

Diverses entitats i col·lectius del Poble-sec organitzaran activitats, tallers i debats al voltant d’aquest tema.

PUNT D’INFORMACIÓ

Espai d’informació de les iniciatives de barri que treballen per fomentar la corresponsabilitat ciutadana amb el medi ambient, creant i reforçant una comunitat cada dia més gran, que pensa i actua de manera sostenible. Si vols conèixer quines opcions de consum responsable existeixen actualment al barri, i quines iniciatives treballen per conscienciar la població sobre l’impacte ecològic dels estils de vida actuals, apropa’t al punt d’informació i suma’t a la xarxa de Residu Zero del Poble-sec.

LA CARBONERA DEL POBLE-SEC PRESENTA EL CONCURS DE POESIA IMPROVISADA EPIC RING BARCELONA

La llibreria del Poble-sec La Carbonera, organitzarà el 17 de juny la primera edició d’un nou concurs de poesia improvisada i en directe. L’EPIC Ring Barcelona es va presentar al barri la setmana passada, i segons explicaven les seves organitzadores, s’assemblarà a un combat de boxa, ja que es farà sobre un ring que s’instal·larà al carrer Blai. “La idea és convertir la poesia en una competició però amb humor”, deia Carlota Freixenet de la Carbonera.

Els concursants participaran en parelles, que hauran de recitar i improvisar fins a noquejar la parella contrària amb les paraules. Es donaran unes normes, i és que tot i ser un acte de llibertat d’expressió, no es permetrà fer ús d’un llenguatge sexista, racista i homòfob. Això sí, els integrants del concurs seran lliures a l’hora d’escollir el vers i la rima. En tots els casos, tindran entre un i tres minuts per recitar. Cadascuna de les rondes tindrà una temàtica diferent i serviran per anar deixant fora de combat les parelles. Un jurat s’encarregarà de puntuar i penalitzar si és el cas.

A l’acte de divendres també es va llegir un manifest per explicar els motius que han impulsat a la llibreria a organitzar aquest concurs: “Considerem que la poesia és cultura i la cultura ha de fer carrer, així que al carrer amb la poesia, al carrer els poetes i les poetes, els llibres i a fer asfalt, a fer barri i tocar de peus a terra”. La competició anirà presentada per l’actriu de teatre, Sílvia Bel, i per amenitzar

CASA DEL MAR – PROGRAMACIÓ DE JUNY

Volem informar-vos de les activitats programades pel mes de juny a la Casa del Mar de Barcelona, C/ Albareda, 1-13.

Dimarts 5 de juny: Concert MagBand i Corals de Magòria i Casa del Mar

Dissabte 9 de juny: Concert del Cor Raval Evolution

Dilluns 11 de juny: Tarda musical d´estiu

Dimarts 12 i Dimecres 13 de juny: Exhibicions de tallers

Dijous 14 de juny: Teatre musical grup Fantasia

Dissabte 16 de juny: Espectacle musical i sevillanes Grup Manuel Trujillo

Totes les activitats son gratuïtes i obertes a tothom.