DIVUIT FERITS LLEUS DURANT EL RODATGE D’UN PROGRAMA DE TELEVISIÓ AL CAMP DE LA SATALIA DEL POBLE-SEC

El camp de futbol de la Satalia del Poble-sec ha estat escenari d’un incident, cap a les dotze del migdia d’aquest dimarts, quan s’estava gravant el programa televisiu “Chester” de Cuatro, amb Risto Mejide i el jugador blaugrana, Andrés Iniesta com a entrevistat. Divuit persones que participaven de públic han resultat ferides lleument després d’ensorrar-se una grada llogada per la productora televisiva.

Fins als llocs dels fets s’han desplaçat un ampli desplegament de dotacions dels serveis d’emergències mèdiques i dels Bombers que han estat examinant la grada i han precintat el recinte futbolístic. “O la grada no s’ha muntat bé o s’ha excedit el pes d’aquesta”, segons creu el president del Club Esportiu APA Poble Sec, Joan Munt, que ha lamentat els fets i ha enviat un missatge de tranquil·litat als aficionats de l’equip: “Què ningú es preocupi que no ha estat afectada cap grada del camp ni cap estructura de la instal·lació”.

Al tractar-se d’un camp municipal, l’Ajuntament de Barcelona ha obert diligències informatives per aclarir responsabilitats: “Obrim diligències per esbrinar les circumstàncies de l’accident” ha escrit en un tuit, Laura Pérez, regidora del Districte de Sants-Montjuïc.

Comments are closed.