Daily Archives: 26 d'abril de 2018

AFECTACIONS AL TRANSIT AMB MOTIU DEL BRIDAL FASHION WEEK

Amb motiu d’una activitat relacionada amb la fira Barcelona Fashion Week, us informem que l’avinguda Maria Cristina romandrà tallada al trànsit des de les 8,00 h del dimecres 25 d´abril i fins les 8,00 h del divendres 27 d´abril, moment en que es preveu restablir la normalitat del trànsit.

El pas per a vianants restarà obert en ambdós sentits.

EL POBLE-SEC VIU UN SANT JORDI AMB LA VENDA DE ROSES I LLIBRES SOLIDARIS DAVANT EL MOLINO

La plaça de la Vella Dorita del Poble-sec, davant el Molino, ha estat l’espai escollit per celebrar gran part de les activitats commemoratives de la Diada de Sant Jordi. Durant tot el dia, molts veïns i turistes no han dubtat en visitar la fira del llibre i de la rosa, organitzada per la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec.

Centres d’acollida, llibreries, entitats juvenils i associacions culturals han estat venent roses i llibres, en molts casos per recaptar fons per causes solidàries. Per exemple, “els nens i les nenes de l’espai de la infància del Casal Concòrdia han preparat uns punts de llibres, les cosidores d’acompanyament a la gent gran han fet roses i ninotets amb ganxet i els alumnes del pla d’acollida han preparat frases en idiomes”, comentava la Teia, tècnica de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec. També, Sant Joan de Déu ha comptat amb una parada per recaptar fons per als programes d’ajuda a persones en risc d’exclusió social.

La llibreria la Carbonera, recentment inaugurada al barri, ha sortit al carrer per primera vegada per celebrar la diada. L’Oriol Arques explicava que “el matí havia estat tranquil, però confio que a la tarda, quan la gent surti de treballar, s’animi la cosa”. Els llibres més venuts en aquesta parada han estat “El conte de la serventa” de Margaret Atwood, els “Desposseïts” d’Ursula K. Le Guin, o “Bon dia, són les vuit!” d’Antoni Bassas, segons el llibreter que destacava la bona resposta veïnal.

Òmnium Cultual de Sants-Montjuïc ha comptat amb una parada a Sants, la Marina i també al Poble-sec, des d’on el seu president Jordi Redondo va subratllar la diada per ser “una festivitat de reivindicació nacional” i va recordar que enguany havia estat “especial”, ja que hi ha “presos polítics”.