Daily Archives: 8 de març de 2018

BIBLIOMUSICINETECA – PROPERES ACTIVITATS

Divendres dia 9. A les 19.00 h. Working in progress de Siuatl (de huidas, tangos y fandangos, tres generaciones de mujeres en el violento estado de Guerrero-Mexico), l´obra que s´ha representat al Teatre Tantarantana aquest passat cap de setmana, i que la propera setmana viatja a Paris (Casa de México) i posteriorment a Madrid (Teatro Arlequín).
Col.loqui amb l´actriu Abril Mondragón, la dramaturga Anna Rossell, el director Braulio Adamís i la productora Enid Negrete.

Dissabte dia 10 i amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora, a les 18.00 h. Recital de Poesia Eròtica amb la participació de 15 (escriptores, poeteses i dramaturgues de diferentes races i nacionalitats).

A més inauguració de l´exposició Col.lectiva de Fotografia i Pintura La mirada de la mujer migrante, amb prop de 20 participants. Just abans del recital.

Dilluns dia 12. A les 19.00 h. Seguim el recorregut pels desapareguts cinemes del barri, Recordem el Cinema Avenida (1930-1971)…Passi de la pel.lícula Angeles sin brillo (1955), amb documentals sobre el seu realitzador Douglas Sirk i els actors protagonistes Dorothy Malone, Robert Stack i Rock Hudson.

Dimecres dia 14, a les 19.00 h. Presentació de l´audio-llibre La casa de las encinas, de la poetessa i educadora Elena pEralta-Editorial Onix.

Dilluns dia 19, Cicle Rodat a Barcelona. A tiro limpio (1963). Recordant el Cinema Nuevo-Cinerama. Documental sobre el Cinemarama y las primeres pel.lícules exhibides en aquest format.