Daily Archives: 28 de febrer de 2018

RÀDIO-ACTIUS REP EL PREMI SANTS-MONTJUÏC A LA INNOVACIÓ

El passat dia 22 de febrer, vam tenir el plaer de recollir, a la sala de plens del Districte, el guardó Sants-Montjuïc en la categoria d’innovació.

Des de Ràdio-actius volem agrair aquest reconeixement al Districte de Sants i a totes les persones i entitats que ens han donat suport aquest temps per poder tirar endavant la ràdio comunitària del Poble-sec.

Gràcies per creure en nosaltres i per escoltar els nostres programes, fets amb molta il·lusió i amb les ganes d’aconseguir un barri més plural, més participatiu, més informat i més apoderat.

NOU CURS DE CATALÀ INICIAL AL PLA D’ACOLLIDA POBLE-SEC PER A TOTHOM

Des del Pla d’Acollida tornem a iniciar un nou període de matriculacions per a un curs de català inicial, coorganitzat amb el Consorci per la Normalització Lingüística.

El curs tindrà lloc des del dia 2 de març fins al 22 de juny, en horari de matí (11h- 12.30h) els dimecres i divendres.

Aquest curs està especialment dissenyat per aquelles persones de llengua materna amb alfabet diferent al català o que tinguin un domini del castellà molt bàsic o nul.

Les persones interessades a participar han de contactar per correu electrònic a sociolaboralps@gmail.com o per telèfon al 93.324.85.38 (Teia).

Les matrícules per a nous alumnes es fan a partir del dilluns dia 12 de febrer,