Daily Archives: 23 de febrer de 2018

LES ENTITATS DE SANTS, HOSTAFRANCS, LA BORDETA I EL POBLE-SEC VIATGEN A BÈLGICA PER TROBAR-SE AMB CARLES PUIGDEMONT

Una representació de les directives del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec han viatjat aquest dimecres fins a la ciutat de Waterloo, a Bèlgica, per reunir-se amb Carles Puigdemont i donar-li suport: “Ell està a l’exili, no pot venir a Catalunya, però nosaltres tenim l’opció, de moment, d’anar a veure’l, donar-li tot el nostre suport i posar-nos al servei per qualsevol cosa que necessiti”, explica Lluïsa Erill, presidenta del Secretariat.

Durant la reunió, de més d’una hora, han pogut parlar de temes d’actualitat i de les perspectives de futur. Erill assegura d’haver-lo vist “animat” i destaca la voluntat que té “d’internacionalitzar el procés”. A més, segons l’hostafranquina “Puigdemont preveu, molt aviat, un acord per poder tirar endavant el govern”. En aquest sentit, Pep Ribas, president de la CAL comenta que el “gran missatge” que s’emporta de la visita és que segons Puigdemont “estem guanyant la batalla mediàtica, des del punt de vista de la internacionalització”.

Des de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec han considerat necessari saludar a Puigdemont per “transmetre-li els nostres desitjos perquè tiri endavant en la seva feina política, a favor de la república i de la ciutadania”, segons el seu president, Antoni Reig. També ha volgut fer-li arribar les mostres de solidaritat del veïnat del barri, “volem que pugui copsar la veu de la ciutadania en directe”, afegeix.

ARRIBA LA MAGIC LINE BARCELONA 2018 – SANT JOAN DE DÉU

Us fem arribar informació sobre la Magic Line 2018, la caminada solidària que organitzem cada any des de Sant Joan de Déu a Barcelona i a Mallorca. Us agrairíem molt si la poguéssiu compartir amb les entitats membres de la coordinadora. Com ja sabeu, part del recorregut passa per PL. Espanya i Montjuïc, així que els veïns del barri també poden estar interessats en participar-hi.

MAGIC LINE 2018 – EL CAMÍ ÉS LA SOLIDARITAT

Ha arribat el moment: comença la Magic Line
Com ja sabeu d’altres anys, s’acosta el moment de treure el xandall i les bambes i carregar-se d’energia i solidaritat per participar en l’esdeveniment solidari més gran de l’any que es celebra a la nostra ciutat: la Magic Line de Barcelona, que tindrà lloc el proper diumenge 25 de febrer.

Pels nouvinguts i els despistats, consisteix en una mobilització ciutadana en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu a Barcelona i Palma de Mallorca. Per tant, la Magic Line és molt més que una caminada, és un compromís amb els qui més ho necessiten.

COM PUC PARTICIPAR-HI?
Accediu al web oficial del esdeveniment seguint aquest enllaçhttp://magiclinesjd.org/es i seguiu les instruccions.

Compartiu l’esdeveniment a les vostres xarxes socials
Si sou usuaris de xarxes socials i voleu col·laborar fent difusió, ho podeu fer mitjançant el hashtag #MagicLine. Quanta més difusió en fem, més persones implicarem!

PREGUNTES FREQÜENTS
Fes clic a l’enllaçhttp://www.magiclinesjd.org/ca/faq per accedir a l’apartat de preguntes de la web.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=GQtK3UOuCag

Us animem i convidem a tots a participar!