Daily Archives: 14 de febrer de 2018

LA VILELLA TEATRE VOL FER BARRI

Bon dia, veïns i veïnes!

Volíem fer-vos arribar informació del nou muntatge que estrenem a la Vilella i que inaugura la nostra cinquena temporada. Es tracta de “Si jo no hi fos (la festa seria més divertida)”, el segon espectacle de la cia Espai en Construcció.

Aprofitem per comentar-vos que si voleu venir a qualsevol dels espectacles que programem durant l’any, l’Associació de veïns i veïnes del Poble Sec disposa d’entrades a un preu especial (a 7€ en comptes de 14€ que val l’entrada general). Només ens heu d’escriure a aquest mateix mail amb antelació i fer la reserva, dient-nos que formeu part de l’associació.

D’altra banda, cada mes fem el dia 004 pels veïns i veïnes del Poble Sec que siguin socis i sòcies de La Vilella, i l’entrada surt a 5€ (i si veniu amb un acompanyant, també gaudirà de la oferta!). Aquí teniu la informació dels dies 004: http://www.lavilella.com/dia-004/

Com molts sabeu, la Vilella és un espai autogestionat i que sobreviu sense el suport d’ajudes públiques basat en el suport dels socis. Per si us interessa, us animem a que li feu un cop d’ull als tipus de socis i les avantatges que oferim per formar part d’un projecte que busca crear un espai de diàleg entorn a les arts escèniques. Aquí teniu més
informació: http://www.lavilella.com/socis/

També fer-vos saber que tenim ganes de fer barri, i que estem disposats a acollir activitats de barri que demanin un espai on realitzar trobades puntuals amb els veïns i veïnes.

Si teniu alguna proposta o pregunta, no dubteu en escriure’ns.

Gràcies pel vostre temps!

La Vilella – cia. Sargantana
5a temporada