FINAL DE CURS DEL PROJECTE D’OCUPABILITAT PER A JOVES AL BARRI DE POBLE-SEC

El passat 26 de gener, els i les joves del Projecte Comunitari d’Ocupabilitat en Comunicació Digital van finalitzar amb un acte de cloenda a la seu del Districte Sants-Montjuïc.

Aquest Projecte de Comunicació digital està dintre de la vessant Serveis a la comunitat de la Coordinadora d’Entitats de Poble-sec que col·labora juntament amb Districte Sants-Montjuïc i Barcelona Activa.

Aquesta Acció de Formació s’engloba en el marc de la MESURA DE GOVERN DEL DISTRICTE DE SANTS – MONTJUÏC per la millora de l’ocupabilitat al barri de Poble-sec en col·laboració amb la xarxa social i comunitària del barri.

L’objectiu del curs ha sigut dotar als/les alumnes de 16 a 25 anys de coneixements i experiència en l’àmbit de la comunicació digital i audiovisual que els aportin noves oportunitats de desenvolupament personal i laboral.

Un total de 10 joves van iniciar el curs durant mes d’octubre del 2017 i han finalitzat el passat 26 de gener 2018. Han rebut formació dels/les mestres de COLECTIC amb el suport de Barcelona Activa i també han tingut que elaborar un pla de comunicació digital a les entitats del barri que els han acollit. Aquestes entitats que han acollit aquests/es joves en formació han sigut: Coordinadora d’Entitats de Poble-sec, Raons Públiques, Associació La Sargantana-La Vilella, Diari Zona Sec, Associació de Veïns/es de la França Xica, Alberg de Sant Joan de Déu i Associació de Comerciants de Poble-sec. També cal destacar la participació de la Universitat de l’UPC per què han aportat suport amb dos joves universitaris de Informàtica per acompanyar als i les joves i a les entitats en aquest procés.

Finalment, els i les joves que han finalitzat aquest projecte de formació, comunitari i d’ocupabilitat han sigut: Claudia Ingénito, Helena Gómez, Lady Pazmiño, Carlos Chacón i Saray Rodríguez. Les nostres felicitacions per tots/es ells/es i a continuar amb nous projectes comunitaris en un futur.

Ana Maria Muñoz Carrasco
Tècnica d’Ocupabilitat de la Coordinadora d’Entitats de Poble-sec.

Comments are closed.